Ilda Šaulić
Screenshoot RTS
Magazin IN

Screenshot Youtube

Magazin IN, Foto: Screenshot Youtube

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković i ove subote u novom izdanju emisije imaće aktuelne i zanimljive goste - pevačica i pobednica druge "Zadruge" Luna Đogani, pevačica Ilda Šaulić, voditeljka Dušica Jakovljević, kreatorka Verica Rakočević, glumica Srna Lango, trener za lični razvoj i pisac Jovana Heismayr.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ilda se u jednom trenutku dotakla i svog oca, pokojnog pevača Šabana Šaulića, i svojim priznanjem iznenadila sve u studiju.

- Iskreno, ja sam i mom ocu rekla na jednom našem putu pre par godina: "Ti si divan otac, divan umetnik, roditelj i sve ostalo, ali ja s tobom ne bih živela dva minuta" - priznala je Ilda, koja je potom otkrila kako njena majka, a Šabanova ugovica Goca danas gleda na tu njenu izjavu.

Magazin IN

Screenshot Youtube

Magazin IN, Foto: Screenshot Youtube

- I, što ona kaže danas, iz ove perspektive: "Sine, s njim je bilo teško, ali bez njega još teže" - rekla je Ilda i dirnula sve u studiju.

Ilda Šaulić prvi put progovorila o porodici i pokojnom ocu nakon TRAGEDIJE! Evo kako se oseća Šabanova UDOVICA!

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 15.06.2019. 11:07 Naslednica pokojnog kralja narodne muzike otvorila je dušu za naš portal i priznala koliko se život članova njene porodice promenio posle nesreće koja ih je zadesila. Ilda Šaulić, Foto: Alo!/Rajko Ristić Ilda Šaulić vratila se nastupima, iako će tuga i bol zauvek ostati u njenom srcu posle stravične smrti Šabana Šaulića.

Pogledajte BONUS video:

Ivan Gavrilović pred ulazak u Zadrugu otkrio zašto će pobeći!