POTRESNA ISPOVEST Ilda Šaulić prvi put progovorila o porodici i pokojnom ocu nakon TRAGEDIJE! Evo kako se oseća Šabanova UDOVICA!

Naslednica pokojnog kralja narodne muzike otvorila je dušu za naš portal i priznala koliko se život članova njene porodice promenio posle nesreće koja ih je zadesila.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ilda Šaulić vratila se nastupima, iako će tuga i bol zauvek ostati u njenom srcu posle stravične smrti Šabana Šaulića.

 

Odmah smo primetili da, uprkos tome što je nedavno doživela porodičnu tragediju kada joj je poginuo otac, kralj narodne muzike Šaban Šaulić, Ilda izgleda odlično, te smo je upitali ko je i šta je zaslužno za osmeh na njenom licu, posle najtežeg životnog perioda.

NAKON DVA I PO MESECA OD OČEVE SMRTI Ilda Šaulić donela VELIKU odluku o kojoj će svi pričati! To će uraditi BAŠ sutra!

- Kako da vam kažem... Ne mogu da se hvalim nekim specijalnim razlozima, kao što i sami znate, da kažem da su nešto posebni u mom životu... Ali, hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu. I ovo je jedna od takvih - da večeras budem raspoložena, da to bude onako kako jeste i volela bih da bude više ovakvih događaja - iskrena je bila Ilda

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ona je pre dva dana održala svoj povratnički nastup u srpskoj prestonici, prvi posle porodične tragedije. Kako kaže, sa druženja sa beogradskom publikom nosi samo lepe utiske.

 

- Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak posle nekih krupnih stvari u životu je uvek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo sveta, da je bilo lepo i veselo... Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umem i znam - kaže Ilda, koja je posebne emocije publici probudila kada je iste večeri otpevala čitav blok nekih od najvećih hitova svog pokojnog oca.

ŠABANOVA SMRT JE SVE POGODILA! Ildi Šaulić prišla žena na ulici, a ona je ovako uzvratila!

Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako... I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lepo i ono manje lepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom - zaključuje pevačica.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: K. Vasković/Alo!

Ona je, takođe, istakla da je sama izrazila želju da u svoj repertoar uvrsti očeve pesme, te da će ih od sada sve češće pevati na nastupima.

- To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa - poručila je Ilda, koju smo na kraju razgovora za Pink.rs upitali kako su ostali članovi porodice Šaulić - Šabanova udovica Goca, ćerka Sanela i sin Mihajlo.

"NE DAM TE NIKOM..." Ildina čitulja RASPLAKALA REGION! Potpuno je slomljena, a ovo su poslednje reči koje je uputila svom OCU!

Dobro su... Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negde, između sebe najbolje znamo - iskrena je bila naslednica Šabana Šaulića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi