Žikina šarenica
Promo
Žikina šarenica

Promo

Žikina šarenica, Foto: Promo

U subotu će Žika i Marija ugostiti doktora prirodne medicine, Momčila Matića, koji će gledaocima otkriti najbolje recepte iz prirode. Da li su vam zvezde naklonjene, saznaćete kroz Žikin razgovor sa astrologom Olgom Jovanović, a savete kako da negujete kožu i sačuvate prirodnu lepotu u jesenje i zimske dane, daće vam doktorka Marija Mitrašinović. Žikin gost ove subote biće i Dušica Milanović, novinarka časopisa koji se bavi kulturom, “Srpska misao”.

Vodimo vas i na primorje – videćete prilog iz Herceg Novog, ali i izveštaj sa “Porodičnog festivala”.

Kad je o dobroj muzici reč, ove subote kod Žike i Marije dolati Dejan Petrović i “Big bend”, koji će izvesti dve numere “Dubočanka” i “Pick and Roll”. Pesme “Čudna jada od Mostara grada” i “Kad umoran budem pao” izvešće Nedeljko Bilkić sa orkestrom Časlava Ljubenovića. Sa Žikom će razgovarati i Emir Aličković, frontmen “Lapsus” benda, a vikend ćete započeti uz njihove dobro poznate pesme “Lažo” I “Hendikepiran”.

U nedelju, kod Žike i Marije dolaze urednik magazina „Galaksija“ Stanko Stojiljković, predsednicca UO „Filmski centar Srbije“ Jelena Trivan, koja će govoriti o novom filmu Predraga Gage Antonijevića „Dara iz Jasenovca“, a tu će biti i Miss Interneta Sara Damnjanović, naša čuvena tekvondistkinja, koja je takođe bila i Miss fotogeničnosti..

Ceo jedan segment emisije biće posvećen legendarnom voditelju Milovanu Iliću Minimaksu, koji je preminuo pre 14. godina. Poznati voditelj, zahvaljujući kome su mnoge današnje pevačice postale popularne, imao bi danas 81 godinu, a 5. novembar – datum njegovog rođenja – bio je povod da deo emisije „Žikina šarenica“ bude posvećen upravo njemu. O njegovom životu i radu govoriće Minja Subota i Hranislav Nikolić, a videćete i razgovor sa Minimaksovom porodicom.

Za dobru atmosferu će i u nedelju biti zaduženi muzički gosti – Tamara Žeželj koja će otpevati pesme „Daire” i „Sale”, zatim Ivana Šašić koja će izvesti numere „Da je meni da te vidim“ i „Šuška se šuška“, a uživaćete i u glasu Šekija Turkovića i njegovim pesmama „Tri kuće“ i „Boem“. Očekuje vas i gostovanje grupe „Luna“, a Renato Henc će uživo otpevati dve pesme „Ako nam je tako suđeno“ i „Opa, opa“.

Ne propustite još jedno izdanje emisije „Žikina šarenica“ u subotu i nedelju, 16. i 17. novembra, od 10 do 13 časova na TV Pink!