Darko Lazić
Printscreen Youtube
Darko Lazić

Printscreen Youtube

Darko Lazić, Foto: Printscreen Youtube

Darko Lazić važi za jednog od najplaćenijih i najuspešnijih zvezda koje je Grand produkcija iznedrila, ali teško da iko može da se seti kako je pevač izgledao na početku svoje karijere.

Na audiciju se prvi put prijavio 2006. godine sa samo 15 godina, ali je popularnost stekao u četvrtoj sezoni emisije "Zvezde Granda" 2009. godine kada je osvojio prvo mesto.

Darko Lazić

Printscreen Youtube

Darko Lazić, Foto: Printscreen Youtube

Iako je tada bio tinejdžer, odmah se videlo da je izuzetno talentovan! Kako se i njegov otac bavio muzikom, pevao je po svadbama sa njegovim bendom, a danas je stekao zavidnu slavu.

Za ovih 12 godina, Darko se mnogo promenio pa retko ko današnju zvezdu može da poveže sa tadašnjim tinejdžerom.

Darko Lazić

Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić

Tadašnji dečak obećavao je mnogo ali retko ko se mogao nadati da će se naći u centru brojnih skandala.

Sve je krenulo početkom tekuće godine kada je u medijima procurila informacija da se pevač i njegova supruga Ana Sević razvode posle četiri godine braka. Spekulisamo se da je krivac neka treća osoba ali je par otvorenim pismom objasnio da to nije istina i da razloge neće iznositi u javnost kako bi zaštitili svoju porodicu, a prvenstveno ćerku Lorenu (4)!

Nakon toga, u javnosti se pojavio snimak pevača koji šmrče beli prah, dok se poslednjih dana oko pevača odigrava prava drama! Darka i njegovog menadžera Miljana Vračevića napali su nepoznati muškarci koji su im napravili sačekušu pri dolasku na zakazan nastup, prebili ih pa čak i potegli pištolj.

 

Komentari (1)

Anka

04.08.2018 16:23

Subotica puna takvih ko on,odakle su,niko ne zna