STVARI KOJE NIKO NIJE ZNAO O NJEMU! Progovorile komšije pokojnog repera: Voleo je pivo, ostavljao veliki bakšiš i često je pričao o njoj!

Ne pamte boljeg čoveka.

Gru
Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Dalibor Andonov Gru, iako je bio veoma popularan, nikada sebe nije smatrao zvezdom, niti se tako ponašao. 

"ZAŠTO SI NAS OSTAVIO, ZAŠTO ME NISI POSLUŠAO?" Očajni brat molio Grua 3 sata pre tragedije da ne ide na kajt!

Gru je često svraćao u jednoj kafani na Vidikovcu, a svi ga pamte kao divnog čoveka.

- Znao sam Dalibora, ja sam u ovom lokalu 30 godina, toliko i njega poznajem. Veoma sam se potresao kada sam čuo za tragediju, svi smo i dalje u šoku i ne mogu da pričam mnogo. Bio je divan čovek, ljubazan, nikada ne biste rekli da je to Gru sa televizije, već sasvim običan čovek. Svraćao je ovde s vremena na vreme, a ako ne može, barem nam mahne. Uglavnom je dolazio uveče pred nastupe da se zagreje. Nije imao komplekse da mora da pije neko strano pivo, već je kao i svi gosti uzimao flašu domaćeg. Sa svakim bi proćaskao, ljubazno se javio... Bio je darežljiv, uvek je ostavljao dobar bakšiš. A što se tiče hrane, nije često jeo ovde, ali nije bio ni izbirljiv. Šta ima na meniju, to i on jede. Dolazio je nekoliko puta i sa Danicom, vidi se da ga je mnogo volela, a i on je često pričao o njoj - kaže zaposleni.

 

MESECIMA NIJE MOGAO DA SE OPORAVI Grua ceo život pratile nesreće: Prva ljubav mu poginula, drug se otrovao, a onda je prošao kroz pakao sa bratom!

Gru
Gru, Foto: Screenshoot Youtube

- Viđao sam ga često kako dolazi zorom ovde, kada se tek otvara kafana. On tada uglavnom dođe iz grada, valjda je puštao negde muziku. Ovde popije kaficu da dođe sebi, malo popriča s gostima, nama penzionerima i nasmeje nas. Bio je uvek druželjubiv i dobar prema nama - kaže Gruov komšija.

TRAŽILI SMO MU AUTOGRAM, ALI GA NISMO DOBILI Fanovi se setili šta im je pokojni Gru uradio kada su bili klinci! To mu nikada neće zaboraviti (FOTO)

Poslednji selfi sa Gruom nastao nekoliko minuta pre tragične nesreće! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:07 - 10.09.2019. 16:29 Plakaćete kada vidite fotografiju. Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo! Reper Dalibor Andonov Gru juče je poginuo, a tužna vest je potresla celu Srbiju. "NISI BIO SVESTAN DA SI U NAŠIM OČIMA BIO ĆALE" Marčelo se potresnom porukom oprostio od Grua!

 

BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi