ĆUTIM I TREPĆEM! Proći će vas jeza kada čujete šta je Dea Đurđević pričala o budućnosti samo 12 sati pre stravične saobraćajke!

Hrabra voditeljka se oporavlja.

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Youtube

Dea Đurđević, je samo noć pre nesrećnog događaja s osmehom na licu pevušila, družila se sa gostima Sanje Marinković, a tom prilikom govorila je i o svojim planovima za budućnost.

 

- Ja sam sada u tim godinama gde ja hoću da stvaram, da ja samoj sebi zaradim stan... E onda, kada prođe određeno vreme, onda ću da sedim, ćutim i trepćem - rekla je Dea.

Podsetimo, dvanaest sati posle snimanja emisije "Magazin In", koju ćete moći da pogledate ove subote, Dea je krenula rano ujutru na posao, budući da je na programu bilo "Novo jutro". Međutim, na samo dva minuta od posla Dea je imala manji saobraćajni udes nakon kojeg je izašla iz automobila kako bi utvrdila štetu, kada je na nju naleteo autobus gradskog saobraćajnog prevoza, koji joj je od siline udarca bukvalno otkinuo ruku.

 

Brzom reakcijom putnika iz autobusa, a potom i pripadnika Hitne pomoći koji su za dva minuta došli na mesto nesreće, Dea je prebačena na VMA, gde su lekari uspeli da joj u operaciji koja je trajala duže od pet sati ponovo prišiju ruku. Kako se Dea trenutno oseća, pogledajte OVDE.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Hrabra voditeljka, koja je u trenucima stravične nesreće bila u svesnom stanju, uspešno se oporavlja posle teške operacije, a lekarski tim, kao i čitavu Srbiju, zadivila je svojim pozitivnim stavom i hrabrošću. Snimak sa lica mesta pogledajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi