Aleksandra Prijović
K.V./Alo!
Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE BILA SAMO SA ČABARKAPOM?! Ljuba Pantović otkrila najintimnije detalje iz svog života! Varala je Karađorđa i sa NJIM?! Šok

NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA ĆE VAS RASPLAKATI Vesna se udala, drugom muškarcu je rodila sina, a nakon 20 GODINA ponovo je srela Milomira! Tada joj je dao OVAJ poklon!

ZBOG OVOGA IM SE SMEJE CEO SVET! Tokom predstavljanja sina Megan i Harija, kraljevska porodica napravila OGROMNU GREŠKU! Ovo nije smelo da im se desi...

- Iako znam da se kući vraćam za dva ili tri sata, stalno sam na telefonu da vidim šta beba radi i kako je. Imam poverenje u našu dadilju, ali to je ta majčinska briga i mislim da je to normalno. Takođe, moja mama mi često pomaže i daje mi savete kako i šta da radim. Pošto me je rodila mlada, ona mi je sada kao drugarica i ima najviše razumevanja za mene - otkrila je pevačica u razgovoru za naš list.
Prijovićeva kaže da joj je suprug Aleksandar velika podrška.

Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović

- Prijalo mi je ovih devet meseci, ali sam se uželela i kolega i nastupa. Zato sam vrlo rado prihvatila poziv da mi prvi nastup bude na festivalu „Ulaz“ - završila je priču Brenina snajka.