Ana, Marina
Masanori Jošida, Nenad Vujanović
Ana Sević

Screenshoot Youtube

Ana Sević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Još uvek zakonita supruga Darka Lazića otkrila je da je laž da je u lošim odnosima sa Darkovom majkom Brankom i ocem Milanom, kao i da nema nikakvih razmirica između nje i Darkove devojke.

- Marinu sam upoznala u bolnici, ranije se nismo sretale i vodila sam je svuda sa sobom. Gde god sam ja mogla da uđem, mogla je i ona. Moje dete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima. Mi smo krenuli svako svojim putem pre godinu dana - izjavila je Ana.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Masanori Jošida/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Ja nju ne poznajem, zaista ne znam kakva je u drugoj situaciji. Želim im da budu srećni, ona je mlada, da on bude divan otac i da zaista imaju život kakav zaslužuju - rekla je Ana.

Ona je i prokomentarisala trenutni odnos sa Darkovim roditeljima, Milanom i Brankom Lazić.

- To je priča koja traje šest godina. Pročitala sam i kako me je njegov otac izbacio iz bolnice... To su notorne laži. Mi čak nismo imali nijednu razmiricu u životu niti bilo kakvu neprijatnu situaciju, niti mi je ružnu reč iko uputio - rekla je Ana.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja za to nisam čula. Darko i ja nikada nismo razgovarali na tu temu. Kad smo se čuli oko Lorene, pošto je pre toga izašlo da se on verio, ja sam mu čestitala veridbu, on mi je rekao da to nije tačno - završila je.
Ana je rekla kako je Darku pre svega prijatelj i da će uvek biti tu za njega, te da se nada da će se sve završiti najbolje moguće.

- Sigurna sam da će sve biti kako treba i da će on posle ovoga postati ono što je njemu zapisano, a to je da bude čovek koji će uveseljavati narod i da nastavi da snima pesme koje ljudi vole i da bude broj jedan, jer tu je, samatram, njegovo mesto. On se lavovski bori sa svim što mu se dešava - zaključila je pevačica.

- Ja ne mogu nikad nikome ništa da zabranim, zna se šta su propisi. Nju sam upoznala baš u bolnici, ranije se nismo upoznale. Vodila sam je svuda sa sobom, gde god sam mogla, ušla je sa mnom. Moje dete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima - otkrila je Ana u emisiji Ognjena Amidžića i prokomentarisala navode da su nju iz bolnice izbacili Darkovi roditelji, sa kojima navodno nije u dobrim odnosima.

Komentari (2)

Maja

07.11.2018 09:10

Duboki naklon Ana!!!

nn

07.11.2018 09:20

ako ova devojka IMA RODITELJE treba oni da je OPASULJE i objasne joj da je usla u minsko polje .