Vesna Zmijanac
Vesna Lalić
Vesna Zmijanac

Vesna Lalić

Vesna Zmijanac, Foto: Vesna Lalić

Ekskluzivno za „Alo!“ Vesna otkriva kako provodi dane sa budućim roditeljima, Nikolijom i njenim izabranikom, pevačem Reljom Popovićem.

- Mnogo se radujem što ću postati baka! To će biti moje prvo unuče. Srećna sam što sam izašla iz rijalitija, jer sam sada sa Nikolijom i Reljom. Uživam sa njima. Moram da priznam da ne brinemo previše o Nikoliji, ni ja ni Relja, ali ona voli kad je majka mazi - sa oduševljenjem priča buduća baka za naš list.

Pevačica nam je priznala da je mislila da će njena ćerka, čiji porođaj se očekuje krajem septembra, biti razmažena trudnica, ali to nije tako.

- Mislila sam da će biti razmažena, ali vidim da je ona hrabra, da gura, da tutnji. Malo joj je dosadno. Ona bi sada da ide da se voza tamo-amo. Kaže: „Kako svi drugi rade, samo ja ne?“, a ja joj objašnjavam: „Pusti ti njih, nije to tvoja sorta“ - priča zadovoljna pevačica o svojoj mezimici i njenim trudničkim danima.

Nikolija i Relja

Goran Srdanov

Nikolija i Relja, Foto: Goran Srdanov

Vesna nam je okrila i kako je reagovala kada je po napuštanju imanja u Lisoviću videla prvi put Nikoliju sa stomačićem.
- Vrlo sam bila iznenađena! U šoku! Isprepadana, u stvari... I otad se nisam ni smirila. Prvo sam bila ljuta što mi niko nije rekao pre „Farme“ da je Nikolija u drugom stanju. Ali ja znam zašto je ona tako postupila. Videla je da se meni ulazi u „Farmu“ i nije htela to da mi pokvari, jer da mi je rekla, verovatno ne bih ni ušla - otvorila nam je dušu radosna folk zvezda.

Nekoliko puta do sada isticala je u javnosti da bi volela da dobije muško unuče, ali je srećna što će Reljina draga roditi devojčicu.
- Znate kako, ipak je devojčica - devojčica! Ja imam ćerku koja je vrlo brižna i dobro je dete, pazi na svoju majku. Takva će, verujem, biti i moja unuka prema Nikoliji. Sa druge strane, istina je da volim dečake. Verovatno zato što sam ja takva, kao neki hajduk. Trebalo je da rodim nekoliko sinova - kaže Vesna.

Komentari (2)

Deniro

26.05.2016 00:07

Ja se prep'o kada sam video Nikoliju na slikama, pre plasticnih operacija...

ajsmen

26.05.2016 03:36

Nikolija tkz pevacica? Evo ovo je komentar od astronauta koji je bio na mesecu i marsu pa se vratio. Katastrofa koji je to polusvet.