Pred svaki koncert imam proliv

M. Š. | vip 2016-10-16 21:30:27 2016-10-16 21:30:27

Pop pevačica Marija Šerifović važi za strogog, ali pravednog člana žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, u kojem učestvuje već drugu sezonu zaredom.

Mitar Mitrović

Ipak, trudi se koliko god je u njenoj mogućnosti da takmičarima olakša pojavljivanje pred kamerama, jer se gotovo svi učesnici pred nastup, ali i na sceni tresu usled ogromne treme. Tako je bilo i u četvrtoj epizodi novog ciklusa. Kako bi pomogla jednom od takmičara u vezi sa njegovom tremom, Marija je otkrila jedan vrlo intiman detalj iz svog života.

Naime, muzička zvezda je sa javnosti podelila informaciju da pred svaki nastup ima problema sa stomakom.
- Pred svaki koncert imam proliv - iskreno je priznala Marija.

Kolege sa kojima žirira u ovom muzičkom takmičenju odmah su požurile da je uteše. Rekle su joj da i čuvena Madona ima identične probleme.

Inače, kompletna epizoda bila je vrlo uzbudljiva. Tajanstveni član žirija ovoga puta bila je Mira Škorić, koja je bila vrlo oštra prema kolegama. U jednom trenutku je izjavila i to da je Jelena Karleuša jedina koja u žiriju ima kredibilitet, što je iznenadilo i prisutne u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Veliku pažnju privukao je i zajednički selfi popularne JK i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, koji u prethodnoj sezoni nisu bili prijateljski nastrojeni jedno prema drugome.

Expand player
Pogledajte više