Darko Lazić
Screenshot Youtube
Darko Lazić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pevač će zbog vožnje bez vozačke dozvole biti priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u prekršajni sud u Rumi.

Podsetimo, pevač je krajem marta uhvaćen u automobilu sa prijateljima za vreme policijskog časa, pa je policija na licu mesta njemu i prijateljima napisala kaznu od 80.000 dinara.

On je tada izjavio da ne vozi i da poštuje sve mere koje su na snazi.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

 

Pevaču dozvola nije vraćena zbog niza prekršaja iz prethodnog perioda. Prilikom teke saobraćajke Lazić je vozio pod uticajem alkohola i ugrozio živote drugih nemarnom vožnjom.

Darko Lazić

Informer/Vladimir Marković/Alo!

Foto: Informer/Vladimir Marković/Alo!

Od 2013. do 2018. godine on je vozio automobil sa isteklom registracijom, potom je vozio nedozvoljenom brzinom u Beogradu i drugim mestima po Srbiji, upravljao vozilom pod zabranom vožnje, parkirao nepropisno, te je u više navrata uhvaćen bez vozačke dozvole.

Darko Lazić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Proveo je više od mesec dana u Zemunskoj bolnici, a zatim je krajem novembra te godine oporavak nastavio u banji u Mladenovcu.

Pevač je imao niz operacija, a u više navrata isticao je da se opametio, te da će savete lekara, kao i zakonske propise, ubuduće shvatati ozbiljno. Ipak, očigledno je Lazić nastavio po starom, što je potvrdio i danas.

Komentari (3)

dule

29.04.2020 15:32

Ma laze sebe ne nas, al daleko bilo dok neko ne nastrada zbog njegovog bahatog ponasanja nece se smiriti. U zatvor, kakve novcane kazne - ima taj para i smatea da je nedodirljiv...

KiK

29.04.2020 16:03

Debeo dosije. Pravda slepa.

Hajduk Stanko bez jataka

29.04.2020 16:40

Ovde je stvarno neko lud. Sta treba da se desi da bi neko od nadleznih ovu budalu poslao na robiju.