Nataša Bekvalac
Alo!/Dejan Briza
Nataša Bekvalac

Alo!/Vladimir Marković

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Naime, iako je za javnost izgledalo da Nataša živi u bajci, sada se otkrivaju detalji koji govore upravo suprotno. Luka je, kako tvrdi dobro obavešten izvor za "Alo!", duže vreme ponižavao Natašu, a najviše je to voleo da radi kad su u krugu svojih najbližih prijatelja.

- Stalno je imao potrebu da joj to radi, bez ikakvog razloga. Nataši se to nije dopadalo, a još kada je videla da se to ponavlja, uopšte joj nije bilo svejedno. Jednom prilikom su izašli u poznati beogradski restoran i na samom ulazu Luka je sreo svog prijatelja sa suprugom. On im se javio s osmehom, a potom je Luku upoznao sa svojom lepšom polovinom i pohvalio se da mu je žena nedavno doktorirala. Lazukić je na to odgovorio: "Ovo je moja žena. Pevačica iz kafane u koju svako može da uđe", nakon čega je nastao muk - opisuje scenu naš izvor i dodaje:

- Svima je bilo vrlo neprijatno. I Nataši i Lukinim prijateljima. Bekvalčeva je karijeru izgradila odavno, a niko od njih nije mogao da poveruje da njen muž priča tako ružno o njoj i tako je predstavlja ljudima. Ona je to tada prećutala jer nije želela pred ljudima da se raspravlja, a i kako je kasnije priznala, bila je toliko šokirana da nije uspela da odreaguje - ističe naš izvor.

Nataša Bekvalac

Alo!/Dejan Briza

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kasnije su se nekoliko puta ponovile slične stvari, a kako je vreme teklo, Nataši je bilo sve teže i teže. Ipak, bila je trudna i mislila je da će sve to proći kad dođe beba. Nažalost, situacija je od loše prerasla u još goru.

Luka, s druge strane, tvrdi da je svoju ženu voleo do pre pet dana, sve dok ga nije prijavila za nasilje. Od tada je, kako kaže, ne voli, ali tvrdi da je nije tukao. Lazukić, naime, tvrdi i da je Bekvalčeva sama sebi nanela povrede, kao i da je on taj koji je sve vreme finansirao njihov zajednički život, te da su problemi počeli onog trenutka kada je supruzi saopštio da moraju smanjiti svoje hirove zbog finansijske situacije.

U jutarnjem programu Televizije "Hepi", Lazukić je ponovo neprestano tvrdio da nije ni pipnuo Bekvalčevu, a iako želi da stvori utisak muškarca za primer, njegove izjave govore suprotno. Lazukić je rekao da nikada neće otkriti pevačicin prljav veš.

Luka Lazukić

printscreen/happy.tv

Luka Lazukić, Foto: printscreen/happy.tv

- Ne volim je već tri dana, mi smo se voleli dotad. Rekao sam Hani da ne mogu da joj budem otac, ali mogu da je volim kao svoje dete i plaćao sam joj privatne škole. Nataša sa mojim detetom nije uspela da nađe jednaku energiju. Sigurno postoji razlog za to, ali daleko od toga da je bila loša. Problemi i nesuglasice nastali su onog momenta kada sam joj ja saopštio da moramo da se usredsredimo na normalan život. To znači da nema raznoraznih putovanja i slično. Razapela me je na stub srama. Sve devojke mi daju podršku, znaju da Luka Lazukić nije nasilnik. Nikad neću izneti prljav veš svoje supruge - rekao je, između ostalog, Lazukić u emisiji.

S druge strane, izvor blizak pevačici kaže za "Alo!" da su svi oko Nataše šokirani onim što je Luka ispričao, a posebno zbog dela koji se odnosi na to da je finansirao njen život. Kako kažu, da je imao gde da živi, sigurno ne bi došao u njen stan na Dedinju.

- Očekivali smo da će ispričati sve najgore i putem medija napadati Natašu. On je sada spreman da ide od redakcije do redakcije i svima priča razne stvari kako bi sebe opravdao. Luka voli da bude u medijima - otkriva izvor za "Alo!" i dodaje:

Nataša Bekvalac

Alo!/Dejan Briza

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Sramno je to što priča da je Nataša trošila njegove pare. Koje pare?! Pa on se preselio kod nje u stan na Dedinju. Da je imao gde da živi, to sigurno ne bi uradio, a ne još da finansira izgradnju kuće u Čeneju i opremanje stana. Doduše, jeste renovirao stan, ako se to tako može nazvati, tako što je okrečio dva zida i kupio dva lustera - kaže izvor blizak pop zvezdi za "Alo!".

Iako je Luka bio taj koji je vreme provodio van kuće, a u noći kada je udario ženu došao je u pet ujutro, za medije je ispričao kako je ona ta koja se bahatila tokom zajedničkog života.

- Njegova strana priče otkriva koliko on zapravo nije u pravu. Nataša je tokom trudnoće možda jednom izašla na večeru, a nakon što se porodila, dva puta. Jedva smo je ubedili da nam se pridruži. Ona je samo želela da bude kod kuće sa bebom, dok je on izlazio i lumpovao, ponašajući se kao tinejdžer - završava izvor "Alo!".

Vesna Stanojević: Nasilnici uvek kažu da su nevini!

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne ženske kuće, kaže za "Alo!" da nije šokirana izjavama Luke Lazukića, jer nijedan nasilnik nikada nije priznao da je maltretirao i tukao ženu.

- Nasilnici uvek tako pričaju. Oni kažu da to nikada nisu uradili, niti da bi ikada. Oni uvek govore da su samo gurnuli ženu ili da je ona samu sebe povredila da bi njega optužila. Kada se neko pravda, mora to da uradi tako da bi mu se poverovalo, a ne na ovaj način na koji je on to uradio, tako tendenciozno. Ne znam šta on ovim dobija. S druge strane, vrlo neobično to što ga je tužilaštvo pustilo, imajući u vidu njene povrede - rekla je Vesna za "Alo!".

 

Komentari (35)

Vuki

20.04.2018 07:38

Vidi se da je decko kompleks, da voli da se pirlita i istice..

Lova

20.04.2018 09:45

@Vuki - On kad je plaćao bi dobar. Za Koletom sekla vene. Pare, pare, pare, pare!

Maria

20.04.2018 07:51

To sto ste napisali kao istinu su njene reci a ne dokazi. Stavljate coveka na streljanje pre sudske presude. Tako je i Ana optuzivala Rastu, razveli se pa pomirili. Novinari ispali prevareni.

Milica

20.04.2018 07:58

A Ljubu Jovanovića koji je zavoleo njenu Hanu i bio pravi oslnonac ona je ostavila. Život namesti da kada se tako ogrešiš tako i prodješ. U svakom slučaju žao mi je što joj se to desilo.

mima

20.04.2018 08:27

sta on misli da je narod lud...ponavljam i da je najgora nije je smeo udariti...STOP NASILJU...

Цицка

20.04.2018 08:45

Полиција не уме да препозна криминалца , одговорно тврдим , прича са њом и не препознаје .

Цицка

20.04.2018 08:46

Наравно причам о свом случају који сам пријавила полицији не о Наташином .

sena

20.04.2018 09:10

Sramota kako pokusava da sroza Natasu. No, sve sto je rekao,pokusavajuci da se opravda i ispadne zrtva, upravo govori o njemu. Veoma iskompleksiran lik. Podrska za Natasu.

VladimirR

20.04.2018 09:17

Jedno znam. Nije muški podići ruku na ženu. Sve ostalo su oboje začinili. Treba imati 'mozak' pa izabrati partnera sa takvom reputacijom.

Fam fatal

20.04.2018 09:18

Pa vidimo ko ide od redakcije do redakcije i od televizije do televizije. Mama i tata. Svi ovde lažu. Bekvalčevi nikad nisu bili objektivni kad je Nataša u pitanju. Šta god uradila oni će je pravdati. Od tinejđžerskih dana ona njih vuče za nos. Pobegla od kuće i udala se sa 16. godina. Tata vraćao. Sa 19 godina je već bila u vezi sa Koletom. Nešto kasnije je Dijana jedva odbranila Novaka od nje. Lovila ga po svim hotelima. Upecala Daču i uništila ga. Ljubu ponizila najstrašnije....

Nino

20.04.2018 11:20

@Fam fatal - A ženski lobi se upropasti da uništi Luku.

Ja

20.04.2018 11:39

@Fam fatal - Na njihovu zalost ovo je sve istina suva istina.

Upravo tako

20.04.2018 11:58

@Fam fatal - Nikakvo nasilje ne podrzavam i nasilje nema opravdanje.Ali nezrelost Natasina pa cak i povrsnost koji su deo njene prirode ce je skupo kostati.Roditelji su zmurili u njenim mladjim danima na njeno ponasanje a sad je mnogo kasno.Izvinite al zna se ko je koga rodio!Ona ide nepromisljeno iz braka u brak i pitanje je kako na ovakvog nije naletela i ranije.Zeno nauci da budes malo sama ,uci na svojim greskama

JeliSaveta

20.04.2018 09:30

Luka verovatno potice iz neke grofovije, hocu reci iz aristokratske porodice pa se moze ismejavati. Nije on potomak obicnog plebsa, pa da tek tako prihvati cinjenicu da mu je zena pevacica. Svakako da kada neko doktorira od obicne rulje, dobija veci aplauz i pohvale.....

Ana

20.04.2018 12:23

@JeliSaveta - Danas nije nikakav problem doktorirati.

rad i rad@JeliSaveta

20.04.2018 18:00

@JeliSaveta - Lezi lebu da te jedem od 8 do 16 h sve vrvi od nerada a narod placa. Pevacice se dobro oznoje za svaki dinar koji zarade.

Sasa

20.04.2018 09:34

Nemoguce je Nato da svi tvoji bivsi muzevi nevaljaju,da nije problem u tebi.Naime svi tvoji bivsi su odavno u lepim i srecnim vezama.

Sallest

20.04.2018 12:37

@Sasa - Sticajem okolnosti,poznajem joj oba bivsa muza...i,da- jesu u novim vezama,a- koliko su srecne te veze govori to sto obojica j...aju koga stignu?.Pozzz

Ines

20.04.2018 14:22

@Sasa - Zasto toliko zlobe? Nije ti palo na pamet da mozda nema srece, da ne zna da izabere, da je naivna, zaljubljiva? Nazalost nisu sve zene srecnice da nadju srodnu dusu iz prve, a mastaju i to im je nedosanjan san. Da se ogradim 19 godina sam u skladnom i srecnom braku sa mojom prvom tinejdzerskom ljubavlju, da neko ne pomisli da pisem iz frustracije. Ali zaista razumem zene koje traze ljubav, vidim iz okruzenja da je jako mnogo zena koje srljaju..... nije do njih, jednostavno nismo svi isti

Цицка@Ines

20.04.2018 17:53

@Sasa - Инес једина си која вредиш на коментарима, оплемењујеш , какав је ово полусвет није ми јасно , па они не знају шта је љубав ,читајући све коментаре они не знају шта је заљубљеност , знају за проститутке, спонзоруше, и ко зна шта још а да тровање , враџбине, вуду враџбине , манипулацију да од поштене жене направе курву и проститутку , да ли је то тучено у мозак и нешто повређено када имају оволико одсуство емпатије . ЗЛО се овде јавља у виду коментатора а суштински то је једна једина особа

sava

20.04.2018 10:02

trpela je poziranje u svadbu na Ibici

GLUMICA

20.04.2018 11:41

OSVETA prevarene zene

Сале

20.04.2018 11:53

И шта сада? Треба ли да плачен што она не може да нађе правог мушкарца за себе? Сама га је бирала.

astra

20.04.2018 14:36

@Сале - Slažem se. Zašto bi tako "finansijski neovisna" žena išta trpela. To mi je uvek nekako rezervisano za one nesrećne žene koje rade za minimalce, koje od svog primanja ne miogu da odhrane decu, pa zato trpe. Imam osećaj da u ovoj priči nema nevinih.

Baba roga

20.04.2018 19:58

@Сале - Nema niko te pare koje Nata ne moze da potrosi.

LOL

20.04.2018 12:19

Kako to oženjen čovek kome se nedavno rodilo dete ima nekakve devojke koje mu sve daju podršku?

deda

20.04.2018 12:52

Baš sam se nasikirao kao oni za mene

Ines

20.04.2018 14:22

Natasa se iz makar iz ljubavi udaje , ona je romanticna dusica..... da se ne lazemo ta zena je mogla da bira lovatora.

ana

21.04.2018 15:32

@Ines - Lovatori placaju njene usluge, ali im ne pada na pamet da je zene. Tako da ne moze da bira kao sto kazes. Dobro je poznato ko je i kakva je. U prici cele familije ima kontroverze. "Natasa mi je rekla da ne dolazim, Luka se pakuje". Kako pakuje a juce izbacene njegove stvari i sve ispraceno kamerom. Pa sveze "prebijena" sa modricama zute boje?! to sto se sve radi pred kamerom, sto citamo tekstove u kojima se vec presudilo?! Na osnovu njenih tvrdnji?! Aman! Lazukica treba osuditi na osnovu dokaza

Neki

20.04.2018 15:06

Dobar marketinški trik da ga stave u neki rijaliti, tako počinje.

Eh

20.04.2018 17:57

Tako to biva kada ne biras partnera po tome kakvi su ljudi,nego zbog para,imena,zanimanja...samo koristoljublje. Kompleksi im dosli glave. Dok su se lagali i glumili da su nesto sto nisu,do tada je bilo lepo. Kad ih je pukla realnost,pukose i oni.

nedjo

20.04.2018 18:59

dosadni ste više

misko

21.04.2018 02:38

Meni je iskreno malo muka od ovih novinskih stop-nasilju hajki i pocinjem da verujem da su neke od tih navodnih zrtvi zlostavljanja imale i svoj udeo u celoj prici. Pojedine zene umeju da budu vrlo agresivne i bezobrazne. Tri braka i u svakom je ona zrtva koja je trpela kojesta... I vi stvarno verujete u to? Sta god da je, neka sud utvrdi a ne da blatite ljude bez ikakvih dokaza.

Tratincica

21.04.2018 15:55

Deluje izrezirano. Jos jedna prica da bi se oborila frekvencija citaocima i skrenula paznja sa politickih desavanja. Obuhvata novu ciljnu grupu koja mozda ne gleda Parove i Zadrugu, pokojna Jelena Marjanovic je vec zastarela prica...evi nove price bez kraja...Pazi ovo: odjednom se svi aktiviraju i voljni su da govore za medije, slikaju se i dolaze u tv emisije: tate, mame, sestre...