Poznati GLUMAC završio u bolnici! Danas mora da bude hitno operisan!

Alo.rs/I. M. | vip 2019-08-22 14:18:44 2019-08-22 14:18:44

U teškom je stanju.

printscreen

Poznati regionalni glumac Emir Hadžihafizbegović završio je u bolnici u Sarajevu i danas bi trebalo da bude operisan, javlja Dnevni avaz.

Razlog zbog kojeg je glumac hospitalizovan nije poznat, kao ni o kakvoj se operaciji radi. Zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja do daljnjeg je otkazana predstava “Sjećaš li se Doli Bel” u kojoj je krajem oktobra trebao da nastupa u Budvi i Tivtu.

PROČITAJTE JOŠ:

Emir je prije samo par dana bio na Sarajevo Film Festivalu te ničim nije ostavljao dojam da mu je zdravlje ugroženo. Hadžihafizbegović je ostvario više od 50 uloga na televiziji i filmu, a karijeru je počeo u filmu Emira Kusturice "Otac na službenom putu" iz 1985. godine.

Tokom rata u Bosni, bio je u Armiji republike Bosne i Hercecovine, kao i u Hrvatskom vjeću obrane (HVO). Član je Stranke demokratske akcije (SDA).

Srpska manekenka teško povređena na imanju azijskog milijardera! Tuži ga za milione dolara

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 14:27 - 21.08.2019. 14:47 Užas! Simona Andrejić, Foto: facebook Srpska manekenka Simona Andrejić (25) teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53). Naime, nakon nezgode koja se dogodila, ona je završila u invalidskim kolicima, prenosi američki dnevnik New York Post.

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Expand player
Pogledajte više