RADA PROGOVORILA O TORTURI U DETINJSTVU! Poznata pevačica otvorila dušu o psihičkom maltretiranju: "Seljanko sa traktora"

Okrutno...

Rada Manojlović
Foto: Printscreen/YouTube

Iako danas uživa u ljubavi svojih obožavaoca, kao i u komplimentima od strane kolega, pevačica Rada Manojlović priznaje da je slučaj u školi bio potpuno drugačiji.

Naime, kako je išla u osnovnu školu u Žabljak, četiri kilometra udaljen od njenog sela Četerež, deca su je ismevala jer je iz malog mesta.

- Uvek sam želela da budem bolja od drugih i da nadmašim samu sebe. Trpela sam psihičko nasilje u školi jer sam dete sa sela. Nazivali su me pogrdnim imenima, ali me to nije vređalo. Ponašanje te dece koja su mi svašta govorila još u osnovnoj školi me je toliko oblikovalo da mene sada ništa ne može da poremeti - ispričala je Rada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

- Tako maloj su mi govorili da sam siromašna seljanka. Prozivali su me što vozim traktor, ali ja sam im se samo smejala. Nisam im dozvoljavala da me uvrede i ponize. Omalovažavali su me zbog oblačenja, ali ja sam to sve sama sa sobom prevazišla. Hladnokrvna sam poput mog oca - dodala je Manojlovićeva, dodajući da joj nijedan posao nije bio stran:

- Jedva sam čekala pijačni dan jer je za mene bio događaj kad me tata povede sa sobom. Najbolji je pazar imao kada smo sestra i ja išle sa njim i stajale pored njega. Dolazili su seoski momčići i od njega kupovali ono što im ne treba. Lepo smo zarađivali tada, a tata je bio ponosan na ćerke.

Rada Manojlović
Foto: Masanori Jošida/Alo!

- On je čak lepio moje postere na kombi iz kog je prodavao kad sam se ja takmičila u "Zvezdama Granda". Bio je glavna faca na pijaci - zaključila je uz osmeh pevačica.

Ovo nije prvi put da popularna pevačica priča o svojim traumama i kroz šta je sve prošla u detinjstvu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi