DUGO JE PATIO ZA NJOM! Poznata folkerka bacila Saši Popoviću u lice BRILIJANTSKI PRSTEN! O njihovoj burnoj ljubavi brujala je Jugoslavija!

Umalo se udala za njega, a danas se druži sa njegovom ženom!

Saša Popović
Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pevačica Zlata Petrović pre tri decenije bila je u vezi sa direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem

 

Popović ju je tada čak i zaprosio, ali je ona odbila verenički prsten:

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice - rekla je pevačica pre dve godine za "Informer".

ZNA GA OD KADA JE DETE BIO Zlata je tešila Šabanovog VANBRAČNOG SINA na sahrani, a njene potresne reči o Robertu će vas rasplakati!

Zlata Petrović
Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zlata je u februaru ove godine u intervjuu za Blic objasnila zbog čega je raskinula sa Sašom i zašto nije bila spremna da stupi u brak sa njim.

- Dokle je vredelo toliko je trajalo. Mi smo ostali prijatelji. Niko vam ne daje garanciju koliko ćete biti u ljubavi. Bilo nam je super, on je prepametan čovek, samo smo se našli u neko pogrešno vreme. Ja sam imala 27,28 godina, a već sam iza sebe imala jedan brak i sina. Mene je tad interesovalo da radim i bilo mi je baš glupo da uđem u jednu ozbiljnu vezu ili brak - ispričala je tada Zlata.

RODITELJI SU JE UDALI SA 14 GODINA! Našu pevačicu PRISILILI na brak! Ona POBEGLA od muža, pa priznala da je 5 GODINA BILA LJUBAVNICA!

Ona je, inače, veoma dobra prijateljica sa Sašinom suprugom Suzanom Jovanović. Kako je i sama jednom prilikom ispričala, Suzana veruje da je baš Zlata donela sreću njoj i Saši.

Saša Popović i Suzana Jovanović
Saša Popović i Suzana Jovanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Suzana jednom prilikom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi