Živojinovići
Foto: Instagram/printscreen
Živojinovići

Foto: Instagram/printscreen

Živojinovići, Foto: Foto: Instagram/printscreen

 

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su se pre nedelju dana vratili iz Monaka, a nakon toga su odlučili da ostanu kod kuće u karantinu, iako nisu zaraženi koronavirusom. Oni su se odmah nakon povratka iz inostranstva testirali i rezultati su bili negativni.

Brena je potvrdila ovu vest.

- Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gde se ne shvata ozbiljno i gde se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture - kaže Brena i dodaje da je celu kuću dezinfikovala:

- Uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Ona ističe da je veoma srećna zbog toga što  su njeni sinovi sa njom.

Stefan i Viktor Živojinović

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije - kaže Brena i dodaje:

- Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote!

Brenin sin Stefan takođe se vratio u porodičnu kuću, a pošto imaju dosta zaliha hrane, on je rešio da kuva.

- Upravo sam u kuhinji, hoću sve da iznenadim novim receptom. Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi - kaže Stefan.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Nenad Vujanović/Alo!

 Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Filip i Prija neće dolaziti sa bebom, to je deo porodičnog dogovora.

Kod Brene i Bobe već sedam dana ne dolaze snajka Aleksandra, sin Filip i unuk Aleksandar. Folk zvezda je rekla Priji da iz kuće ne izlazi sa bebom, ali se često čuju telefonom. Obe su otkazale nastupe do kraja marta. Oni su prošle nedelje planirali veliku proslavu prvog rođendana i krštenja malog Aleksandra, ali su odustali upravo zbog koronavirusa.

Komentari (7)

lebanac

17.03.2020 09:46

I porodica Ilic je u karantinu

Sima

17.03.2020 15:03

@lebanac - Vratli se uz Monaka i odmah se testirali. A inkubacija 14 dana.

Ana

17.03.2020 15:59

A kako su uspeli da se testiraju , ako nemaju simptome? Svuda pise da se ne vrsi testiranje ako ne postoje simptomi virusa. Za njih vaze posebna pravila. Neka samo oni ostanu zivi i zdravi a mi ostali koga briga.

Ajde bre

17.03.2020 18:12

@Ana - Boba se prejede cevapa, i odmah mu stigne hitna pomoc.

Petar

17.03.2020 19:12

Samo da su oni dobro to je za naciju u ovim danima jako vazno.Toliko vazno koliko i lanjski sneg.

Mica opajdara

18.03.2020 08:59

Mali debeli će da prsne kao i tata mu Boba. Žderu ko termiti. Brenka odvedu ih kod nutricioniste

sale

18.03.2020 09:23

Nesto mi sisti u gacama za Fahretu i njene debele ukucane ccccccc