"ZA MENE SRPSKA MAJKA NIJE CECA, VEĆ BRENA" Popularni pevač opleo po Ceci, a onda je onda odlučila da ga oduva odgovorom

Hit!

Ceca Ražnatović, Lepa Brena
Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Ceca Ražnatavić oglasila se nakon izjave Đorđa David da nije ona srpska majka, već Lepa Brena, i poručila da se nikada nije obazirala na zlurade komentare neispunjenih i neostvarenih ljudi.

- Za mene Ceca nije srpska majka, ne nikako, tako da ne bih ni to komentarisao. Za mene su srpske majke Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević - rekao je on, a Ceca je prokomentarisala ove navode.

Đorđe David
Đorđe David, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Kada sam ja ikad komentarisala šta ko piše? Mene to apsolutno ne zanima. Rezultati govore o svakome od nas. Uvek su najbučniji bili oni koji su najmanje u životu postigli. Ljudi koji su uspešni, ostvareni, nemaju potrebu ni za koga nešto ružno da kažu, jer su ispunjeni. Teško će na mene da se kače - rekla je pevačica.

Povezane vesti

 • Korisnik: сељак
  06/12/2019 - 08:45
  Какве глупости, српске мајке.... Ако Срби, осим рођене, треба да имају ,,мајке,, онда то могу бити неке од знамнитих Српкиња: Милва,Љубица,Надежда,Јелена, Десанка..... Никако певачице, уз сво поштовање њиховог занимања и њих.
 • Korisnik: Zuzi
  06/12/2019 - 07:50
  Hahahahaaaa Fahreta srpska majka...hahahaha...Gospode Boze, oprosti I'm haha
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  06/12/2019 - 05:17
  Djordje David je apsolutno u pravu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi