VANREDNA SITUACIJA Popularni pevač hitno otkazao nastup zbog smrti Šabana Šaulića! Ovaj potez odjeknuo kao BOMBA!

Morao je to da učni!

 

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je rano jutros, a zbog ove tragedije njegov prijatelj i kolega Haris Džinović otkazao je večerašnji koncert u Čikagu.

 

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su satkali svu bol koju u ovim trenucima osećaju. Saopštenje koje smo preneli u celosti - više o tome možete pročitati OVDE.

 

Kako saznajemo, zbog Šabanove smrti Haris koji je trenutno na velikoj američkoj turneji otkazao je koncert. Vest o tragediji sačekala ga je u Čikagu, zbog čega je Džinović odlučio da danas ne održi unapred organizovan koncert. Zbog vremenske razlike Džinović je za smrt prijatelja čuo sa zakašnjenjem, pre nekoliko sati, a vesti o tragediji je jako teško podneo.

Haris i Melnina Džinović
Haris i Melnina Džinović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Ovo je ogroman gubitak za sve nas. U šoku sam zbog svega što sam čuo da se desilo. Teško mi je što sada nisam u Srboji i što ne mogu da pružim podršku porodici ali sam svim srcem uz njih.

Haris i Melnina Džinović
Haris i Melnina Džinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsećanja radi. Šaban i Haris su višedecenijski prijatelji, a iako s eobojica bave muzikom Džinović je u više navrata istakao da oni nisu rivali.

Haris Džinović
Haris Džinović, Foto: Masanori Jošida

- Mi smo stari prijatelji. Svako ima svoju izgrađenu i trasiranu karijeru. Tako da rivalstvo uopšte nije potrebno, jer svako ima dovoljno svog angažovanja, i sa te strane i kroz tu prizmu mi se ne dodirujemo - rekao je Haris svojevremeno

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi