Zerina
Printscreen/YouTube
Zerina

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Naime, nakon što je bivšeg dečka Dada Glišića prijavila za maltretiranje, Zerina je nastavila da iznosi u javnost detalje njihove turbulentne veze. Njena drama, kako je objasnila, 

počela je pre nekoliko dana, kada je došla u Beograd kako bi se podvrgla hemoterapiji. Tada ju je bivši dečko, kako tvrdi, konstantno zvao i maltretirao, čak je došao i ispred zgrade u kojoj je smeštena. Tada je Glišić, po njenoj prijavi, završio na razgovoru u policiji, nakon čega je pušten na slobodu.

Zerina

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

U ispovesti za „Alo!“ Zerina je priznala da danima živi u strahu od osvete bivšeg dečka, ali i da se plaši za svoj život. 

-Proteklih godinu i po dana trpim fizičko i psihičko zlostavljanje, što me je iscrplo i dovelo do toga da sam sada anoreksična i često depresivna. Došla sam u Beograd kako bi se lečila od raka i nisam očekivala da će mi Dado napraviti problem, pogotovo jer ima zabranu da mi priđe. Međutim, on je nakon odbijenih poziva i ignorisanih poruka došao ispred mog stana i kucao na vrata, zbog čega sam opet zvala policiju i prijavila ga, a oni su ga odmah priveli - počinje Zerina priču za „Alo!“ i dodaje da se plaši za svoj život.
-Okrenuo je sve moje ljude protiv mene, čak je pokušao to da uradi i sa mojom mamom. Danima se tresem od straha jer znam da ima pištolj u stanu i spreman je na sve - rekla je Zerina i objasnila zbog čega pre nije prijavila svog bivšeg dečka.
-Teško mi je da to objasnim. Najverovatnije imam „stokholmski sindrom“, volim svog nasilnika, a on mi priređuje sve ovo da bi me doveo do ludila jer hoće da se ubijem. Slučaj sam prepustila policiji i predala im sve dokaze, među kojima su poruke i fotografije mojih modrica od pre par meseci kada sam sve skrivala. Dešavalo se mnogo puta da se u javnosti pojavim pretučena i da to prikrivam, a na pitanje mojih prijatelja: ,,Da li je sve u redu?” odgovarala bih potvrdno i verovala da će se sve rešiti, da ću moći da se odvojim od njega i posvetim se sebi i svojoj ćerki - priča Zerina.
-On sada priča da sam sama sebe povređivala i da on to može da dokaže! Priča tu priču da bi se prikrio, on je taj koji me je povređivao i fizički uništio - potreseno govori Zerina i dodaje:
-Dado ima moje fotografije na kojima povraćam u kupatilu, zbog povreda i lošeg zdravstvenog stanja, a on sada to koristi i laže da sam bila u alkoholisanom stanju - kaže nekadašnja zadrugarka.

Dadov advokat: Zerina je sve izmislila!

Nikola Malić, advokat muzičara Dada Glišića, kaže da Zerina nema nijedan dokaz za ono što je iznela o njegovom klijentu.

-Osporavamo sve navode o nasilju i posedovanju oružja, kao i da je Dado prekršio zabranu prilaska Zerini Hećo. Sama zabrana prilaska mu je dodeljena istog dana kada je ona podnela krivičnu prijavu protiv njega zbog nasilja koje nije pretrpela, a on njoj nije prišao, niti bio ispred njenog stana, za šta imamo dokaze. Ne postoji opcija da Dado bude uhapšen jer ona nema nikakve dokaze za to što je ispričala policiji, to nije istina - izjavio je za „Alo!“ Nikola Malić, advokat Dada Glišića.

Dado Glišić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Pročitajte još: