"Pinkove zvezde" ustalasale Adu! (GALERIJA)

Sonja Andrić | vip 2017-08-13 12:35:00 2017-08-13 12:35:00

Superfinalistkinje „Pinkovih zvezda” Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov su tokom takmičenja osvojile žiri talentom, a publiku neobuzdanom energijom i seksepilom, koje je zabeležio i paparaco „Alo!” kada ih je pronašao na jednoj plaži na Adi.

Dejan Briza

Zorana i Andrijana su na beogradsko kupalište stigle zajedno i baš kada se kupačima učinilo da dan ne može da bude vreliji, zgodne „Pinkove“ zvezde dokazale su suprotno.

 

 

Odmah po dolasku atraktivne cice su se oslobodile odeće, a kako je toga dana avgustovsko sunce nemilosrdno pržilo, prioritet im je bio da se dobro zaštite. Strpljivo su nanosile kremu za sunčanje, a kako bi bile sigurne da će sve pokriti, devojke su jedna drugoj pritekle u pomoć. Dok su se mazale, svi muški pogledi bili su uprti u njih, ali one se nisu obazirale na udvarače. A kada je temperatura dostigla kritičnu tačku, umesto u Savi, Andrijana i Zorana su se rashladile pod ledenim tuševima.

Ali ni tu nisu mogle da pobegnu od objektiva našeg paparaca, niti od radoznalih pogleda prolaznika. A kako bi u tome i uspele kada je prizor dve atraktivne devojke koje se grle, šale i polivaju vodom muškarcima raspaljivao maštu.

Mlade dame tek su u obližnjem kafiću pronašle mir, pa se Zorana potpuno opustila i odmarala u Andrijaninom krilu.

Expand player
Pogledajte više