Nataša Bekvalac
Dejan Briza
Nataša Bekvalac

Dejan Briza

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza

Pevačica ne krije da je naučila lekciju i da su joj upravo teški trenuci dali snagu da gura dalje.

- Da znam da dam savet o životu i ljubavi, svima bih ga dala i bili bismo srećni i zadovoljni do kraja života. Treba ga živeti srcem, pratiti svoju intuiciju i kada se desi nešto što u datom trenutku ne prija, da se to prihvati kao korak nazad, ali i jedan lagani odstrel za katapult napred - rekla je Bekvalčeva, a potom govorila o „gorkom listu“, na čijoj se promociji preksinoć pojavila.

PROČITAJTE JOŠ:

- Koja prava žena ne zna da popije?! Moja pesma „Prva u piću“ govori o tome, ali nisam uvek prva kada se radi o čašici. Zavisi, kako kad. Mada, moram i ja u nečemu biti prva - našalila se pevačica i podsetila se svog najgoreg pijanstva.

- Sećam se jednog svog pijanstva, bio je kraj srednje škole i od tog trenutka mi se votka gadi. Kada vidim votku, kreće mi povraćanje upravo zbog toga. Tada sam je mešala sa borovnicom, tako da ni sok od borovnice više ne pijem - ispričala je Nataša i otkrila šta najčešće radi kada je uhvati koja čašica više.

Nataša Bekvalac

de

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza

- Nazdravljam lepim momentima koji mi se dese u toku dana. Kažu da se priroda čoveka upozna kroz pijanstvo, po principu: „Šta trezan misli, pijan govori.“ Kada popijem čašicu više, jako sam vesela žena i samo se smejem. Kažu i da mnogo grlim ljude i da sam jako gruba u tom grljenju - rekla je ona i priznala da joj najbliži kada pije oduzimaju telefon.

- Naučila sam lekciju kada se radi o pijanim porukama i pozivima. Meni u tim situacijama moji uglavnom otmu telefon, tako da ga nemam. Neka jutra su ipak bila poprilično kobna za mene - zaključila je pevačica za „Alo!“.

 

 

Komentari (1)

mimi

29.11.2018 13:05

Sada ljušti viski.