Emina Jahović i Nataša Bekvalac
Instagram
Emina Jahović i Nataša Bekvalac

Instagram

Emina Jahović i Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Emina i Nataša su nedavno snimile spot za pesmu „Ja muško više ne mogu“, a za sve njihove fanove, to će biti nešto sasvim neočekivano. Nata i Emina će u pesmi opevati svoje bračne brodolome, a interesantno je da se u spotu osim njih dve pojavljuju i dva zgodna muškarca koji glume njihove partnere. Ali, najinteresantnije od svega je što će Nata i Emina na kraju pokazati da im muškarci više ne trebaju tako što će ih ubiti iz pištolja - kaže naš izvor i objašnjava kako je došlo do saradnje dve pevačice.

- Emina i Nataša su oduvek bile dobre prijateljice, a nakon što su obe prošle kroz stresan životni period u vezi s razvodom braka, jedna drugoj su bile velika podrška, iako se ne viđaju često. Poznato je da Emina piše tekstove za svoje pesme, pa je tako, inspirisana razvodom, napisala novu numeru koju je poželela da snimi s Natašom. To je pesma u kojoj opisuje kako joj muškarac nije potreban i kako sve može sama - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Nata bila oduševljena tom idejom i odmah ju je prihvatila.

Emina Jahović

Alo!/Marko Đoković

Foto: Alo!/Marko Đoković

- Bekvalčeva i Emina se dugo nisu videle, a kada su pre pet meseci zajedno nastupale u Banjaluci, bile su veoma srećne što ponovo imaju priliku da se druže i da se lepo ispričaju. Nakon što su izvele duetsku numeru „Gospodine“, odmah na prvoj pauzi Jahovićeva je ispričala Nataši šta ima u planu i otkrila je kakvu numeru ima na umu. Objasnila joj je da je bila inspirisana njihovim razvodima i da bi to bio sjajan duet koji opisuje samostalnu ženu kojoj ne treba muškarac. Nata je pristala bez razmišljanja. Obradovala se što je Emina odmah pomislila na nju kada je reč o takvoj numeri i kroz osmeh je rekla koleginici: „Ja sam za, računaj na mene!“ Potom joj je iznela detalje pesme i kako je zamislila da im izgleda i spot, a Nata je bila uzbuđena jer je njihov prvi duet „Gospodine“ bio veoma uspešan i slušan. Vrlo brzo i lako su se dogovorile oko detalja, čak su i snimile pesmu, a sada se radi na muzici i spotu - kaže izvor „Alo!“.

Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

U nama su vampiri

Natašina i Eminina duetska pesma biće premijerno objavljena u petak, a „Alo!“ je nedavno ekskluzivno objavio deo teksta.

- Ja muško više ne mogu, tako ću da živim! Ja muško više ne mogu, u nama su vampiri... Ja stvarno muško više ne mogu - glasi refren ovog dueta koji će uskoro biti objavljen, a Emina je nedavno objavila i tekst jedne od strofi.

- Boli kad se trudim da spasem tu ženu pa otrujem je... Boli kada pijem i lažem, kad kažem da stalo mi je... - napisala je ona na Instagramu.

BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!