Luna Đogani i Kija Kockar
E-stock
Luna Đogani i Kija Kockar

E-stock

Foto: E-stock

Pevačica Ivana Šašić otvoreno priznaje da na estradi i dalje ima otvaračica usta i smatra da se takve pojave smeju ljudima u lice.

Ivana nam je rekla kako je dosta takvih ljudi dočekala i ispratila na estradi, ali da joj je žao propalih investicija.

Pevačica Ivana Šašić

Fejsbuk

Foto: Facebook

- Poslednjih pet godina pojavilo se par likova koji su digli galamu na estradi. Opasno se predstavili. I nema ih nigde sada. Skupi spotovi, oko njih organizacija, da pomisliš da će da sruše ovu zemlju koliko su jaki. Džaba im sve. Na kraju ta jedna osoba izađe na nacionalnoj televiziji i kaže, negde u Švajcarskoj gostuje, peva svoju pesmu na plejbek, narod joj tapše, u transu. I ona počinje da se smeje ljudima jer je samo otvarala usta. Bila aktuelna mesec dana, i sada je više nema - rekla nam je iskreno Ivana Šašić o novim pevačicama poput rijaliti-zvazda Lune Đogani, Kristine Kockar, Sanje Stanković i Dragane Mitar koje su snimile neke, po pesmu, a pojedine još ne prestaju da ih izdaju.

Ivana Šašić

Fejsbuk

Foto: Facebook

 

Komentari (5)

cacanin

24.04.2020 10:10

A ova neka zvezda?

MAČIĆ

24.04.2020 10:56

Ne znam šta ŠAŠiĆKA misli o sebi, ali je očigledno da se poredi sa KIJOM I LUNOM. Istina je da Luna pojma nema ALI BI OD KIJE MOGLA NEŠTO I DA NAUČI. POŠTO JE KIJIN REPERTOAR NEŠTO ŠTO ONA NE MOŽE DA DOSEGNE, a njen repertoar je za Kiju kisela voda./tako se moderno kaže/. Ali u svakom slučaju ona odlično peva ono što narod voli.

Kina

24.04.2020 12:34

Šašava Šašić nije bolja od njih.

Gorana

24.04.2020 17:38

Koliko nam je ,poznato Kija traje kao pevacica ,vec dve godine a Luna je ,igrala samo jedno leto!

Nina

28.04.2020 08:59

Koliko znam, Kija posle koliko vremena turneju po Americi imala. A ti vajna pevačice. Gde ti pevaš? Nikad čula za tebe, niti neku tvoju pesmu, osim da si bila na Farmi. A Kijine znam.