"JA POSAO NE VIDIM TAKO" Pevač legendarnog benda o Jali i Bubi: "Mi dođemo sa 700 kilograma opreme, vredne 50.000 evra, a oni sa CD-om!"

"Ako je njima to slađe, ja nemam problem sa tim..."

Ok bend
Ok bend, Foto: Youtube/Printscreen

Frontmen grupe OK bend, Goran Gluhaković nedavno se vratio sa svojim momcima na muzički sceni i velikom koncertom u Sava Centru su dokazali da ih publika i dalje želi. On priznaje da mu se novi trend muzike baš i ne dopada.

Pitali smo ga da li su ostali dosledni sebi i onome što su nekada pevali na nastupima, i da li bi zapevali pesme dvojca Jale i Bube:

Ok bend
Ok bend, Foto: Youtube/Printscreen

- Nemam ništa protiv novog pravca koji furaju Jala i Buba, ali ja ne mogu da radim nešto što ne osećam. Nemam problem sa novim pojavama. Ako ja nemam posla, treba da se zapitam šta ja pogrešno radim. Ja tim klincima želim sve najbolje. Ako neko misli da treba da ode na njihov nastup, a ne na naš, da li je njemu bitno da smo mi došli sa 700 kilograma opreme, i sa pedeset hiljada eura u opremi, a neko došao sa CD-om, ako je njima to slađe, ja nemam problem sa tim. Ja nikada neću doći sa CD-om, ja posao ne vidim tako - rekao je Goran za portal Alo.rs.

Ok bend
Ok bend, Foto: Youtube/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi