DŽAJA ZAPLAKAO UŽIVO U EMISIJI Pevač "Amadeus benda" otkrio sve o Tokanovim poslednjim danima (FOTO/VIDEO)

Tuga...

Džaja, Amadeus
Džaja, Amadeus, Foto: PrntScrn

Pevač i frontmen "Amadeus benda", Bojan Tasić Džaja progovorio je pred kamerama o gubitku prijatelja i kolege Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od korona virusa.

- On je ostavio toliko traga u nama i u ljudima koji su ga poznavali, u našoj muzici, vrlo je teško to brzo preboleti i nastaviti dalje. Praznina je velika - rekao je Džaja i dodao:

Amadeus bend
Amadeus bend, Foto: promo

- Mogu samo da kažem da smo se mi čuli pre nego što je on otišao da se javi lekaru. Imao je temperaturu koja ga je lomila. Kad se javio lekaru imao je već upalu pluća. Gajili smo nadu da će da se izvuče. On je bio pozitivan čovek, zračio pozitivnom energijom. Ulivao nam je nadu da će da se izvuče, ali nije bilo spasa. Mogu da se zahvalim lekarima, sestrama u klinici Dragiši Mišović oni su uradili sve moguće i nemoguće, ali nije bilo spasa -

Pevač je otkrio kako su izgledali Tokanovi poslednji dani.

- Dopisivali smo se u grupi, on je odgovarao da je okej, tako kratko u tom stilu. Mi ga nismo gnjavili, ali trebao mu je odmor. Onog trnutka kad je stavljen na respirator, tad smo se poslednji put čuli.

Kako će dalje Amdeus bend - upitao ga je voditelj, a pevač se rasplakao uživo u emisiji.

Džaja, Amadeus
Džaja, Amadeus, Foto: PrntScrn

- Teško, svi smo bez reči. Bio je čovek pun dobrote, samopouzdanja, pun lepih reči, jedna pozitiva velika - rekao je Džaja s knedlom u grlu.

- Tokan je stalno citirao stih: "Sunce sija, ali je kiša u mom srcu", iskreno tako se osećam sad - dodao je on u emisiji "Premijera-Vikend Specijal.

BONUS VIDEO:

Sve o članu "Amadeus benda" koji je preminuo od korone, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi