Sofija, Vanja, Senžana
Alo!
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

SVI DETALJI TAJNOG ODLASKA Voditeljka napušta RTS posle 13 godina! Prelazi na OVU televiziju, a istina o transferu će vas iznenaditi

ANASTASIJU ZNATE, A TEK DA ČUJETE NJEGA! Veljko Ražnatović uživo zapevao "Pukni zoro", gostima poispadale vilica! Razvalio je!

MUK! DAVID U ŠOKU! Davidovi roditelji ZNAJU MRAČNU TAJNU Ane Korać! Biljana i Mungos dobili fotografije!

 

U pokušaju da sebe predstavi kao seksualnog pastuva, Milošević se ne libi da otkrije i šta sve voli i radi u krevetu i njegova partnerka, a vrhunac bizarnosti nailazi kada od devojke koju muva traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa.

Sofija Milošević

Dejan Briza/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Vanja Milošević, prepiska

Alo!

Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

- Ma ne da se nije opametio, nego je izneo još sočnije detalje. Pričao je šta sve radi, šta planira da radi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vreme pokušava da smuva tu devojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević. Zamislite, mnogo mu se svidela naša poznata manekenka, pa je od ove devojke tražio broj i obećao da će dobro da je časti ako to uspe - otkriva dalje naš izvor.

Vanja Milošević, prepiska

Alo!

Vanja Milošević, prepiska, Foto: Alo!

„Alo!“ je i ovog puta uspeo da dođe u posed cele prepiske između doktora Miloševića i nepoznate devojke, a u kojoj se zaista vidi da je Vanja ovog puta prevazišao sebe i otkrio još nebrojeno mnogo seksualnih detalja iz svoje spavaće sobe.

Osim što sebe promoviše kao neviđenog je*ača, koji ima ogromne apetite, otkriva i šta sve pevačica voli, kao i koja su to najluđa mesta na kojima su vodili ljubav, ali i gde planira to još da radi. Možda se ovoga puta doktor opameti, pa prestane da otkriva svoju i tuđu intimu po Fejsbuku. Bar se nadamo! Celu prepisku pogledajte u galeriji.