Dragana Mirković
Dejan Briza/Alo!
Dragana Mirković

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Dragana Mirković u Vrnjačkoj Banji nastupala je povodom dočeka srpske Nove godine. Dragana je bila smeštena u jednom hotelu i to u predsedničkom apartmanu.

Na nastupu u Vrnjačkoj Banji bilo je 15 hiljada ljubitelja Draganine muzike, a pevačica je istakla da je veoma srećna što ima mnogobrojnu podršku publike.

Dragana Mirković

promo

Foto: promo

- Svaki nastup je kontakt sa publikom, što je najvažnije u mom poslu. Uvek umem da prepoznam ko je prvi put tu. U Beogradu je stvarno bilo dosta ljudi koji su me prvi put videli ili čuli. U Budvi sam jednom čak videla i policiju ispod bine. Ja vidim nešto mi čudno svetlo, ja nisam ni primetila da je zora svanula tada - rekla je Dragana.

- Primetila sam nalet, veliki broj mlade publike. To su stvarno deca i to me posebno raduje i usrećuje. Mnogo je lepo znati to. Zahvaljujući njima produžava se vek tim pesmama - dodale Dragana Mirković.

Dragana Mirković

Promo

Foto: Promo

Draganina deca retko se pojavljuju u javnosti, a nedavno su domaći portali pisali i o devojci koja će postati navodno njena snajka. Pevačica je u razgovoru rekla kako se njen sin sada nalazi u najlepšem životnom periodu.

- Ima tu devojka naravno, hvala Bogu. Ne mogu ja puno da ga hvalim, neprijatno mi je da govorim o tome, a i Marko i Manuela ne vole to. Imala bih čime da se pohvalim. Sada u februaru puni 19 godina i to je period kada se dobro provodi, što je super - govorila je Dragana.
Za kraj, Dragana Mirković rekla je kako nema velike planove za Novu 2020. godinu, ali i da se nada da će sebe iznenaditi novom pesmom.

Dragana Mirković

E-Stock

Foto: E-Stock

- Nemam neke baš klasične planove i nešto što je toliko bitno, ali se nadam da ću sebe iznenaditi ponovo nekom novom pesmom - ističe Dragana Mirković.