Ovo je zatvor u kojem će Romana Panić služiti kaznu!

Može da prima posete dva puta dnevno!

Romana Panić
Foto: YouTube/printscreen

Od pre nekoliko dana Romana Panić nalazi se u zatvoru u australijskom gradu Brizbejn, gde je smeštena zbog pljačke bankomata. 

Ona će svoju kaznu služiti u ženskom zatovoru u Australiji. Na sajtu ženskog popravnog centra u kojem se nalazi Panićeva piše da se zalažu za poštovanje ljudskih prava i da je u skladu s tim i napravljen zatvor. To znači da su zatvorenicama obezbeđeni pristojni uslovi, poput ćelija u kojima borave najviše dve robijašice, ali su skromno opremljene.

Romana Panić
Foto: Alo.rs

Pored kreveta nalazi se radni sto na kojem je televizor, dok je u drugom delu prostorije smešten mini toalet sa metalnom ve-ce šoljom i lavaboom. Vrata su metalna sa malim svetlarnikom, a prozor se nalazi u drugom delu ćelije i naravno obezbeđen je rešetkama.

Zatvorenice ovde borave tokom noći, dok su im preko dana na raspolaganju zajedničke prostorije, kuhinja, dnevni boravak sa velikim televizorom, kantina za ručanje, biblioteka, a imaju mogućnost i da treniraju u teretani, kao i da jedna drugoj sređuju frizure i rade ostale kozmetičke tretmane u salonu za ulepšavanje.

Romana Panić
Foto: Instagram/printscreen

Poštujući zakone, zatvor je dozvolio posete u dva navrata tokom dana po sat vremena. Svi stariji od 18 godina koji žele da nekog posete moraju da se najave, nakon čega treba da dođu u korekcioni centar pola sata ranije, radi pretresa, a posetiocima je organizovan prevoz autobusom do zatvora.

Pored žena koje su napravile zakonske prekršaje, u ovom centru smeštene su i migranti koji čekaju transport do druge zemlje.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi