ŠOKANTNA ODLUKA Ovo je pravi razlog zbog kog se Rada i Haris neće venčati u Srbiji?!

Ovo se još niko nije setio!

Rada Manojlović i Haris Berković
Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

Nakon što je do medija došla informacija o tome da Rada Manojlović i Haris Berković planiraju venčanje na egzotičnom ostrvu, mnogi su pretpostavili da je par doneo ovu odluku kako bi ovako važan dan u njihovim životima prošao bez medijske pompe.

Ipak, izvor blizak paru je otkrio zbog čega Manojlovićeva i Berković zapravo ne žele da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav u Srbiji.

"Rada je svesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio neveran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na venčanje u Srbiji nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, greota je da posle toliko godina muke i rada mora da deli sve što je sama stekla", počeo je svoje izlaganje za Svet izvor, aludirajući na činjenicu da pevačica višestruko više zarađuje od svog mlađeg kolege.

Rada Manojlović i Haris Berković
Rada Manojlović i Haris Berković, Foto: Rajko Ristić

"Rada je takođe svesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti sa tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gde bi mogli da se venčaju i ujedno se malo odmore", zaključio je sagovornik spomenutog nedeljnika.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Boba
  11/02/2019 - 17:46
  Iz ovog teksta jedino moze da se zakljuci da onaj ili ona sto dade ovu izjavu pati od najtezeg oblika zavisti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi