Dejan i Saša Matić
Alo/Dejan Briza
Dejan i Saša Matić

Alo/Dejan Briza

Dejan i Saša Matić, Foto: Alo/Dejan Briza

Braća blizanci pevači Saša i Dejan Matić rođeni su u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Saša i Dejan Matić

M. Jošida

Saša i Dejan Matić, Foto: M. Jošida

Mnogi misle da su pevači rođeni slepi, ali nije baš tako. Sve se dogodilo u bolnici nakon njihovog rođenja. Navodno je nepažnja medicinske sestre odgovorna za to što su ostali slepi, iako su kao bebe rođene sa izvanrednim vidom.

PROČITAJTE JOŠ:

Taj nedostatak sudbina im je nadomestila izvanrednim muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već dugi niz godina među najpopularnijim pevačima u Srbiji i regionu.

Snimak SE*SA iz filma "Nečista krv" je Arkan ZABRANIO, a sada je Ceca objavila fotografiju sa tog snimanja! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 16:36 Smelo. Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA Još dok je početkom devedesetih sniman film "Nečista krv", naveliko se pričalo o golišavim scenama između Koštane, koju je glumila Ceca Ražnatović i Radeta Šerbedžije (igrao Mitketa), međutim, eksplicitni kadrovi u filmu su na zahtev Željka Ražnatovića Arkana, tadašnjeg dečka, a kasnije i pevačicinog muža, izbačeni iz finalne verzije!

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom