"OPROSTILI SMO JOJ 100.000 EVRA" Ovo je istina o Editinim dugovima! Otišla iz grupe i nije im uplatila ni dinara?!

"Mi nismo nikog optužili za ovaj događaj, policiju je interesovalo s kim imamo neki problem, i to je to"

Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić
Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić, Foto: Instagram

Miloš Roganović kaže da je pevačica po napuštanju benda Ministarke na osnovu ugovora trebalo da im isplati 150.000 evra, ali da su pristali da joj dug umanje i da treba da plati samo 50.000

 

Nakon što se pevačica Edita Aradinović našla pod lupom policije zbog bombaškog napada na producentsku kuću „FM Plej“, Miloš Roganović, jedan od vlasnika te kuće, objašnjava da oni nisu nikoga optužili, ali da im je jedini problem u poslovanju bio vezan za dugovanja koja Edita ima prema njihovoj firmi.

"NE ZNAM DA LI SU IMALI PROBLEME" Edita u šoku nakon saznanja da je na "FM Play" bačena bomba! Evo šta kaže o bivšim saradnicima!

- Jedini problem i spor koji imamo vezan je za dugovanja koja Edita ima prema našoj firmi. Ugovor koji je potpisala sa nama je isti tipski ugovor koji „Grand“ ima sa svojim izvođačima. Ministarke su brend koji smo Filip i ja postavili i napravili od početka, a Edita je izabrana da bude frontmen tog benda - kaže Roganović i nastavlja.

Edita Aradinović
Edita Aradinović, Foto: E-stock

KO SU FILIP MILETIĆ I MILOŠ ROGANOVIĆ?! Na studio čuvenog dvojca bačena bomba, a evo kakvim unosnim poslom su se bavili!

- Sva ulaganja su bila naša - pesme, spotovi, marketing, dueti s velikim zvezdama kao što su Severina, Aco Pejović, Saša Matić, o čemu anonimni pevač može samo da sanja. Kad je stvar s Ministarkama konačno krenula, Edita je odlučila da ode i nastavi sama i pored ugovora. Po tom ugovoru trebalo je da isplati našoj firmi 150.000 evra, jer je to zaista bila cena za sve što smo uložili.

Miloš dalje objašnjava da su tada s pevačicom napravili novi ugovor.

OTKRIO JEZIVE DETALJE! Aspirinac Filip Miletić se oglasio za alo.rs nakon što je bačena bomba na njegovu producentsku kuću!

Filip Miletić i Miloš Roganović
Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

- Nakon kuknjave kako je to mnogo para, išli smo linijom manjeg otpora, da završimo s lošim stvarima i ostavimo ih iza sebe, i napravili smo novi ugovor na 50.000 evra na dve godine u ratama, što je njoj bilo realno, ili ima opciju da bude 60.000 evra na tri godine, i to je sama potpisala kod notara. Otkad je izašla iz grupe pa do danas, nije uplatila ni evro. Mi nismo nikog optužili za ovaj događaj, policiju je interesovalo s kim imamo neki problem, i to je to. Policija radi svoj posao i sigurni smo da će istina izaći na videlo - kaže Roganović.

FOTOGRAFIJA UZNEMIRILA JAVNOST! Edita Aradinović sva u modricama!

Kako izvor Kurira iz istrage kaže, Edita je u ovom trenutku navodno označena kao osoba koja bi mogla da ima motiv za napad na „FM Plej“, koji se desio u subotu rano ujutru, i u kojem, na sreću, niko nije povređen, ali je pričinjena velika šteta.

Filip Miletić i Edita Aradinović
Filip Miletić i Edita Aradinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Postoje neke sumnje koje ukazuju na to da pevačica navodno ne želi da plati dugovanja i da je bacanje bombe neka vrsta poruke. Istraga je u toku i očekuje se da sve uskoro bude rasvetljeno - kaže izvor iz istrage.

MAJKA JOJ JE PREŽIVELA 3 PAKLA Krstićete se levom i desnom kada čujete ŠTA je Edita pojela zbog dečka, a tek da čujete koliko je razreda škole završila!

Edita Aradinović rekla je za Kurir da ne poriče dug koji ima prema „FM Pleju“.

- Ne bežim od toga da im vratim dug, niti ga poričem, ja im zaista želim sve najlepše. Sve što policija bude želela da zna vezano za naš odnos, ja ću reći. Mi nismo bili u neprijateljskim odnosima - rekla je ona i dodala „da ne zna zbog čega je etiketirana kao krivac“:

Edita Aradinović
Edita Aradinović, Foto: printscreen

- Ukoliko me policija bude pozvala, naravno da ću se odazvati, ali nije korektno što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči.

Edita Aradinović progovorila o TABU TEMAMA! Ono što je rekla o drogama i prostituciji će vas zapanjiti!

AUTOR: Olivera Konatar DATUM I VREME: 14.08.2019. 19:30 - 14.08.2019. 19:45 Pop zvezda Edita Aradinović progovorila o zabranjenim temama! Edita Aradinović, Foto: Promo Gejevi i deca Što se tiče gej brakova, svako treba da živi onako kako želi. Niko nema pravo da određuje ko će koga da voli i ko će s kim i na koji način da bude.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi