BEZ DLAKE NA JEZIKU Edita Aradinović progovorila o TABU TEMAMA! Ono što je rekla o drogama i prostituciji će vas zapanjiti!

Pop zvezda Edita Aradinović progovorila o zabranjenim temama!

Edita Aradinović
Edita Aradinović, Foto: Promo

Gejevi i deca

Što se tiče gej brakova, svako treba da živi onako kako želi. Niko nema pravo da određuje ko će koga da voli i ko će s kim i na koji način da bude. Kada je reč o usvajanju dece, o toj temi ne znam šta da kažem jer je složena i zahteva kompleksnije razmišljanje.

"NEPOZNATI ŽENSKI VOKAL" Karleuša brutalno prozvala Editu, a ovo je PRAVI razlog! "Na našoj muzičkoj sceni je gomila ŠLJAMA"(FOTO)

Lake droge

Nemam ništa protiv marihuane, ni u medicinske svrhe, ni u svrhe opuštanja. Godinama se marihuana spominje uz medicinu i bar s tog aspekta treba da se legalizuje. Ako je to jedina opcija da ljudima bude lakše u toku lečenja ili im ukazuje priliku da se izleče, zašto da ne bude legalna?

 

Prostitucija

Prostitucija postoji oduvek jer je to najstariji zanat na svetu. Svako ima pravo na izbor, svidelo se to nama to ili ne. Postoje zemlje u kojima je to potpuno normalna stvar. Nemam ideju kako bi legalizacija prostitucije funkcionisala u Srbiji, ali vidim da u evropskim zemljama porez od prostitucije doprinosi budžetu.

"BIO JE KAO BILJKA" Preminuo brat naše popularne pevačice! Imao je samo 21 godinu, a njena poruka će vas sigurno RASPLAKATI! (FOTO)

Edita Aradinović
Edita Aradinović, Foto: Alo/Rajko Ristić

Razvod

Pre dve-tri decenije bilo je sramota razvesti se, a danas je to ljudima kao „dobar dan“. Nema nikakve sramote u tome. Zašto bi bila sramota naći nekog ko ti se učini kao prava osoba i otići od njega onda kada to više nije? Nema razloga da neko zbog osude okoline ne sluša svoja osećanja, zanemari svoje zadovoljstvo i baci godine kako bi opstao u nečemu što ga ne čini srećnim i zadovoljnim.

EDITA RAZBESNELA SAŠU POPOVIĆA: Direktor Granda je IZRIBAO pred svima!

Abortus

Ako ženi nije problem da abortira, onda niko nema pravo da je spreči u toj odluci. Ali, o tome treba na vreme da se razmišlja, pa ako parovi ne žele decu, imaju mnogo opcija kako da se zaštite od neželjene trudnoće.

Edita Aradinović se SURVALA NIZ PLANINU, povređeno joj koleno i trtična kost! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić je zajedno sa Editom Aradinović, Katarinom Grujić i Bojanom Perićem otputovao u Egipat.

Se*s na eks

Se*s na jednu noć je stvar izbora. Vodim se time da niko nema prava da se meša drugima u izbore, odluke i intimu. Ukoliko neko nema stalnog partnera i u tome nalazi zadovoljstvo, zašto da ne?

Edita Aradinović
Edita Aradinović, Foto: Screenshoot Instagram

Eutanazija

To je teško pitanje i nikada nisam dublje razmišljala o tome, ali sigurno je da o takvim stvarima treba razgovarati na najvišem nivou.

NESREĆA U EGIPTU! Edita Aradinović se SURVALA NIZ PLANINU, povređeno joj koleno i trtična kost! (FOTO)

Psihijatar

Što se mene tiče, ukoliko bih imala problema koje ne mogu da rešim, ne bi mi bio problem da razgovaram sa stručnim licem. To je, prema mom mišljenju, sasvim normalna stvar. Verujem da se većina problema može rešiti i razgovorom sa najbližima, samo ljudi nedovoljno razgovaraju jedni sa drugima. Odlazak psihijatru nije sramota, pošto on može da pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

BOLJA SAM RIBA OD KIM KARDAŠIJAN Indi progovorila o svađi sa Editom, pa spomenula i Kiju!

Život posle smrti

Verujem u Boga. Svakome od nas kroz glavu prolaze pitanja povezana sa životom posle smrti i svi se ponekad pitamo šta će biti s nama na kraju. Naravno, niko ne zna odgovor i zato je važno da u životu za koji znamo budemo što bolji i ostavimo što svetliji trag.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi