Saša Popović, Suzana Jovanović
Rajko Ristić/Alo!
Saša Popović i Suzana Jovanović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović i Suzana Jovanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom šou-biznisu Saša Popović dvadeset jednu godinu je u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović, sa kojom ima ćerku Aleksandru. Deo njihove porodice je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel, kojeg Saša gleda kao svog sina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako smo Aleksandru retko imali priliku da vidimo, ekipa emisije "Paparazzo lov" je odlučila da malo istraži.

Uspeli su da snime Suzanu sa ćerkom u šetnji. Obe su bez šminke, a ono što mnogi komentarišu jeste da Aleksandra mnogo liči na svog oca, Sašu Popovića.

Saša Popović, Suzana Jovanović, ćerka

Printscreen Youtube

Saša Popović, Suzana Jovanović, ćerka, Foto: Printscreen Youtube

Ona danas ima 20 godina, posvećena je studiranju, a kako je Saša jednom prilikom rekao, ne zanima je da radi u "Grandu", u drugim je vodama.

Saša Popović, Suzana Jovanović, ćerka

Printscreen Youtube

Saša Popović, Suzana Jovanović, ćerka, Foto: Printscreen Youtube

Pogledajte šetnju Suzane i ćerke Aleksandre:

Da je zaista skromna i da je ne zanima slava govori to da Aleksandra nije pravila feštu za javnost od svog 18. rođendana.

- Skromno, intimno, u krugu porodice... Ćerka nam je rekla: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... - rekla je Suzana.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu, takav je i sin, a takva je i ona - ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu ćerkinog punoletstva.

Saša Popović postao penzioner! Otkriveno koliko novca će dobijati mesečno, a evo da li napušta Grand!

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 08.11.2019. 08:45 Napunio je 65 godina. Foto: Rajko Ristić/Alo! Direktor i suvlasnik „Grand produkcije" u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

Pogledajte BONUS video:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!