Irina Vukotić
Vesna Lalić

Gledaoci su ovu šarmantnu plavušu upoznali kao voditeljku prvog "Velikog brata" na našim prostorima. U ovom rijalitiju je upoznala Savu Radovića s kojim se nakon završetka prve sezone popularnog šoua venčala i dobila ćerkicu Iskru.

Par se razveo 2009. godine, nakon čega se Irina posvetila karijeri.

Ona danas živi sa Iskrom u svom stanu u kojem preovlađuju vesele boje, te se čini da je Irina učinila sve kako bi ćerkici boravak u ovom domu bio što prijatniji.

Irina Vukotić

Instagram

Irina Vukotić, Foto: Instagram

Tu je i Iskrina sobica u kojoj dominira roze boja, a svoje posebno mesto za odmaranje ima jedan preslatka kuca.

Inače, Irina je sa svojim koleginicama Marijom Kilibardom, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić vodila izuzetno popularnu emisiju "Žene" na TV Prva, koja iz nepoznatih razloga skinuta s programa nakon uspešne sezone, a ona danas na Hepi televiziji i vodi Jutarnji program sa Milomirom Marićem.

Komentari (3)

Anka

08.05.2017 00:53

Jako neukusno i vulgarno obucena u prekratkim suknjama gde samo sto joj se donji ves ne vidi dok vodi jutarnji program

Deny

08.05.2017 02:47

Ona ne vodi jutarnji program, već statira , smeška se i izirava ženski dekor Mariću ujutru, dok on izvodi svoj uobičajeni cinični i podsmešljivi tok šou sa sagovornicima koji pristaju na poniženja kojima ih Marić redovno izlaže u svojim emisijama. Istu ikebanu je izigravala i Snežana Petrović sa Studija B, ali je na vreme shvatila besmisao statiranja ženskih lutaka kod Marića, pa je sada pobegla na Pink kod Sarape.

Jutarnji program

08.05.2017 07:19

Opšte nije za voditelja ,a od Marica ne progovori pet reči tako da samo statira što objasni jedan u komentaru pre.