Rada Manojlović
Printscreen/YouTube
Rada Manojlović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Nedavno je isplivao video snimak na kom muž Tanje Savić, Dušan Jovančević, u provodu, grli i ljubi plavušu, te se spekulisalo da ima novu ljubav, ali on tvrdi suprotno.

Naime, Dušan je prokomentarisao snimak koji je dospeo do javnosti na kom je i te kako blizak sa anonimnom plavušom na jednom veselju.

Rada Manojlović

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Radi je majka bila najveća podrška u bavljenju pevanjem i bodrila ju je čak i kada poklekne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by R A D A M A N O J L O V I C (@rada.manojloviic) on Oct 7, 2020 at 9:54am PDT

“Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje “Zvezde Granda” i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom koji smiruje: “Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda. Velika zvezda kao Dragana Mirković”. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojom mami”, ispričala je Rada za “Glossy” pre nekolio godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 18, 2017 at 8:52am PST

Manojlovićeva je pre tri godine objavila prvi put fotografiju svoje majke uz reči koje su mnoge dirnule.

“Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana”, napisala je pevačica uz porodičnu fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: