OGRAĐENA BODLJIKAVOM ŽICOM Ovako izgleda kuća u koju se sele Jelena Karleuša i Duško Tošić! (VIDEO/FOTO)

Zaštićena od provalnika, a nećete verovati šta sve krije u svojoj unutrašnjosti

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša, koja je pre nešto više od 10 dana izgubila majku Divnu i doživela strašnu bol, uskoro bi trebalo sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom da se preseli u vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, legendarnom fudbaleru. Šta sve poseduje kuća pročitajte OVDE!

 

Jelena i dalje nije spremna da se vrati poslu, ali ni da se bavi selidbom budući da je u žalosti, zbog čega je njen suprug preuzeo brigu o svemu što se tiče njihovog privatnog života.

Iako Jelena i Duško i sada žive u vili na Dedinju, ova nova kuća pružiće im mnogo više udobnosti. I ova vila, koja je nekada pripadala Piksiju smeštena je u elitnom delu Dedinja, a osim prostranosti ima veliko dvorište, četiri velika kupatila, kao i bazen ispred kuće. Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
Foto: Printscreen

Osim selidbe, Jelena i Duško prebaciće ćerke i u drugu školu kako bi im bila bliže kući.

 

Piksi i Duško o prodaji kuće dogovorili su se kada je Toćić počeo da igra za Guangdžou gde je Stojković trener godinama. Pre Piksija, vlasnik ove nekretnine bio je biznismen Andrija Drašković koji je u ovoj kući živeo sa nevenčanom suprugom Elenom Karić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi