Darko Lazić i Marina Gagić
Screenshoot Instagram
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Rolingstonsi“ rekorderi po menjanju krvi!

Kada je početkom 70-ih britanski muzički magazin NME objavio listu deset rok zvezda koje će najverovatnije umreti, Kit Ričards je bio prvi na listi. To mesto je držao punih deset godina, a ništa bolje kotiran nije bio i njegov kolega iz benda Mik Džeger. Tabloidi su godinama pisali da članovi benda „Rolingstons“ redovno menjaju krv kako bi regenerisali organizam nakon prekomerne upotrebe droge i alkohola, a Džeger i Ričards su to redovno negirali.

 - Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali, telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi - kaže naš izvor i objašnjava:

- Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da menja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada preteraju s drogama i alkoholom - kaže naš izvor na kraju.

 

Komentari (3)

Сараџогла

27.11.2018 08:02

Тридесет сати на дан да молиш бога да ти Марина роди нормално дете јер си ти наркоман?Брука си и срамота мушког рода.Оличење неодговорности.Јесте ти бог дао добар глас али ти мозак трокира па се чудим како је то могуће.Возим пола века без огреботине а теби је возачка дозвола ОДУЗЕТА!Немаш личну карту?Немаш социјално?Ти си инаџија како ми сељаци так'е називамо!А Марини нека је бог у помоћи!

Simi

27.11.2018 08:41

Ima tamo u blizini Brstača-Subotište jedna klanica pa najbolje celu glavu da zameni

Jana

27.11.2018 09:14

Menja zivot iz korena,zbog ove bebe a sta je sa malom Lorenom,zbog nje se nije potrudio da se promeni,pa i ona mu je dete?