Anabela Atijas kao devojčica
Instagram/anabelci
Anabela Atijas kao devojčica

Instagram/anabelci

Anabela Atijas kao devojčica, Foto: Instagram/anabelci

Devojčica sa fotografije je Anabela Atijas, a slika je nastala kada je pevačica imala samo tri godine. Anabela je odrasla u Goraždu, a roditelji su joj se razveli još dok je bila u osnovnoj školi. Pevačica je tada izabrala da ostane da živi s ocem, jer je sa njim bila u boljem odnosu nego s majkom. Koliko su Anabela i njen tata bili nerazdvojni govori i činjenica da ju je upravo on zainteresovao za muziku. Često je svirao gitaru, a Anabela je pevala s njim u duetu.

Anabela Atijas

Instagram/anabelci

Anabela Atijas, Foto: Instagram/anabelci

Anabela je bila veoma buntovna tinejdžerka. Srednju školu pohađala je u Sarajevu. Tada se zaljubila u rukometaša Nikolu i sa samo 16 godina otišla sa njim u Švajcarsku. Ubrzo je izbio rat u Bosni i Anabela nije mogla da se vrati nazad, a Nikola je poželeo da vidi roditelje. Vratio se u domovinu i nekoliko dana kasnije je pronađen mrtav. Pevačica je tada doživela šok od kojeg se dugo oporavljala.

- Čini mi se da nikada nisam imala vremena da to istinski i do kraja otpatim, što sam shvatila kada sam na petnaestogodišnjicu smrti prvi put otišla na njegov grob. Tada su mi se sve vratilo kao bumerang. Kada se to dogodilo imala sam sedamnaest godina i imam utisak kao da sam živela dva života - jedan pre njega i drugi koji je počeo posle njegove smrti. On je i dan-danas deo mene i, ma koliko bio bolan taj osećaj da ga nema, veoma sam se trudila da nikada ne izbrišem sećanje na njega - rekla je svojevremeno Anabela za "Stori".

Ubrzo posle tragedije koja ju je zadesila, Anabela je odlučila da se preseli u Beograd jer u Švajcarskoj nije imala nikoga, a sa familijom u Bosni je izgubila kontakt.

U glavnom gradu Srbije radila je kao sekretarica, a onda je videla oglas da se otvara plesna škola "Đogani" i prijavila se na časove, ne sluteći da će joj to promeniti život. U školi se zaljubila u instruktora plesa, Gagija Đoganija, za kojeg se i udala 1995. Zajedno su nastupali kao duo "Fanki Dži" i bili među najpopularnijim dens grupama devedesetih godina.

 

Luna i Nina Đogani

Instagram/anabelci

Luna i Nina Đogani, Foto: Instagram/anabelci

Posle Nininog rođenja, Anabela i Gagi su zapali su u bračnu krizu a 2009. odlučili da raziđu posle 14 godina zajedničkog života. Bili su razdvojeni nekoliko meseci i svojoj ljubavi dali još jednu šansu ali bezuspešno.

Anabela i Andrej Atijas

Instagram/anabelchi

Anabela sa sadašnjim suprugom Andrejem, Foto: Instagram/anabelchi

Anabela se drugi put udala za 11 godina mlađeg biznismena Andreja Atijasa. Njih dvoje su 2012. izgovorili sudbonosno "da" u Sarajevu, pred najužom rodbinom i prijateljima, a nekoliko meseci kasnije dobili ćerku Blankicu.

 

A photo posted by Anabela Atijas (@anabelci) on Oct 11, 2016 at 1:46am PDT

 

 

Komentari (2)

СЕНОВИЋ

11.10.2016 15:00

Тако настаје србијанска нација.

mmne

11.10.2016 18:52

@СЕНОВИЋ - a ti kad shvatis da si rodjen….mozda i vidis nastajanje tvoje….