Ksenija, Filip
Screenshoot Youtube
Ksenija, Filip

Screenshoot Youtube

Ksenija, Filip, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Tada se pričalo da su se njih dvoje često svađaji tokom veze. Kobne noći, prema navodima iz medija, Ksenija je na sebi imala jaknu, što je značilo da je bila spremna za izlazak, a pošto je njeno telo pronađeno u hodniku to je ukazivalo da ju je Kapisoda sustigao.

Ovaj par svoje poslednje pojavljivanje imao je na programu televizije Pink u emisiji "Ništa za sakriti" samo 48 sati pre tragedije. Tokom emisije Filip je ušao u studio kako bi iznenadio svoju devojku kojoj je poklonio buket.

- Kako si nam danas? Znamo da naše gledaoce interesuje tvoj trenutni emotivni status. Da li je Filip još uvek aktuelan ili se kliza po terenu, s obzirom na tvoje stanje - pitala je voditeljka Kseniju.

- Pa, to moje drugo stanje je aktuelno, šalim se. Šalu na stranu, naravno da je aktuelan. Ja uvek imam svog pobednika - sa osmehom na licu je rekla tada Ksenija.

Ksenija Pajčin

Screenshoot Youtube

Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (2)

Rio

04.12.2018 00:16

Vise mi je zao Filipa, tek 22 god je imao, a zbog kakve se zene ubio. Ona je bila i sa njegovim bratom Petrom Kapisodom i sa najboljim drugom Bajketom. Bila je i sa Zapcem, Lukasom, J. Amsterdamom i sa mnogim drugima, i ozenjenima i iz krimi krugova.

Seka

04.12.2018 22:08

Sto bi bilo kome bilo zao vise Filipa? Da je bio kako treba izasao bi iz stana i iz zivota Ksenije, ovako je ubio nju pa sebe! Vise mi je zao Ksenije, on je nju ubio! Njena stvar s kim je hodala, ali samo njena licna i privatna stvar! Imao je cura na pasija preskakala, sta se bio zakacio za nju ko taksena marka, on je imao izbora a njoj ga je uskratio!