"ONA JE MNOGO PERVERZNIJA OD SVOG MOMKA" O ovim detaljima elitne prostitucije se ĆUTI! Bila sam u TROJCI sa SESTROM našeg popularnog PEVAČA i njenim DEČKOM!

Isplivalo još tajni!

Prostitutka, seks, prostitucija
Foto: Shutterstock, ilustracija

U jeku afere o VIP prostituciji isplivale su brojne priče o tome šta se radi iza zatvorenih vrata između prostitutki i klijenata.

Novinarka Silvana Stanković u knjizi "Kad čaršavi progovore" takođe je pronašla ispovesti mnogih devojaka koje su se ovim poslovom bavile.

U jednoj od njih se govori o tome kako devojke, ponekad, u trci za boljom zaradom, ne obraćaju mnogo pažnje na nečije posebne zahteve.

Članica jedne agencije, javna je tajna u njihovim krugovima, nikad nije odbila da u krevet ode sa mladićem i devojkom, inače sestrom pevača naše popularne dens grupe. Pevačeva sestra, pokazalo se, mnogo je perverznija od svog dečka, ali se devojka iz agencije nije obazirala na čudnovatost zahteva. Uvek se sa posla vraćala puna nemačkih novčanica. OVDE pročitajte šta je jedan fudbaler tražio od prostitutke!

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Ako devojke pristanu na neku "akciju" mimo pravilnika i za to dobiju mnogo novca, slažemo se samo u slučaju da one same snose odgovornost za postupke njihovih razmaženih klijenata", priča jedan radnik obezbeđenja u agenciji i nastavlja:

"Ima onih koje ni za troduple sume ne pristaju na analni se*s, mada je više onih koje i za samo neku marku više odluče da uskoče u krevet nekog perverznjaka. Kod devojaka koje su principijelne, gazda podvlači crtu i određuje im dodatnu zaštitu o svom trošku. Njih kasnije on "koristi" samo kod svojih prijatelja. Mada se sećam više slučajeva da gazda onima sa kojima poslovno sarađuje ili su mu dugo klijenti, dozvoljava da sa devojkama rade šta hoće." OVDE možete pročitati kakve zahteve je jedan naš ministar imao od prostitutke!

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Tašnice mojih devojaka pune su prezervativa, koji je obavezan", kaže jedna od retkih vlasnica agencija i naglašava:

"Klijent ne sme da odbije prezervativ, pre svega zbog sebe. Naravno, ima i onih muškaraca, a to mi nikad nije bilo jasno, koji nikako neće da stave kondom. Oni plaćaju i po nekoliko puta veću cenu samo da bi sa devojkama uživali bez prezervativa. Smešno. Pristala sam samo u dva slučaja i to samo jer sam odlično poznavala ljude, kućni su mi prijatelji. Mada, čovek nikada ne može da bude siguran. Ja za svoje devojke mogu da garantujem, jer ih redovno vodim na kontrole i potrebna testiranja. Za sve klijente zaista ne mogu da garantujem."

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
 Foto: Profimedia

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi