Srđan Mrvaljević
Printscreen Vimeo/Dronestudio.me
Srđan Mrvaljević

Printscreen Vimeo/Dronestudio.me

Srđan Mrvaljević, Foto: Printscreen Vimeo/Dronestudio.me

Srđan Mrvaljević, crnogorski džudista čiji snimak sa venčanja je "zapalio" društvene mreže, konačno se oglasio i to podugačkim saopštenjem za javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji šampion na početku je istakao da se oženio pre dva meseca, i da nije imao pojma da će njegova svadba izazvati ovoliku pažnju javnosti.

"Sigurno se više necu oglasavati povodom ovakvih zlonamernih besmislica. Moja žena moja stvar! Volim je najviše na svetu i ne bih je menjao ni za jednu. Da mogu da vratim vreme potpuno istu svadbu bih napravio. Mi smo se bas dobro proveli i zabavili. Ljudi kažu da se čoveku život okrene naopačke kada se oženi, ali moram priznati da ovakav ringišpil nisam očekivao", sa osmehom je istakao Srđan.

"Iako sam se oženio pre više od dva meseca neko je pre dva dana iskoristio nas trailer sa venčanja i uklopio ga sa vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, Nato-integracijama, glamuroznom svadbom, bahatim sportistom, bliskim vezama sa krimi-miljeom, ženom starletom, posebno napravljenom pesmom i spotom dobijenim na poklon... Sve je ovo bilo malo pa je dodat i moj pokojni kum Luka Radulović u celu priču. Nisam osoba sklona pravdanju, ali pokusaću da veoma lako proverljivim činjenicama razjasnim čitavu ovu stvar", uveo je u priču Mrvaljević.

"Ja sam Crnogorac koji je rođen i odrastao u Beogradu. Džudom se bavim od malena i borio sam se za SRJ, SCG i Crnu Goru. Posle referenduma 2006. sam odlučio da ću se boriti za Crnu Goru iz ličnog ubeđenja da čovek pripada tamo odakle su mu koreni, a kako su moji pradeda, deda i otac rođeni u Nikšiću nisam imao nikakvu dilemu. Ipak,ja sam rođen i odrastao u Beogradu i zbog ogromne zahvalnosti i poštovanja prema Srbiji uvek navijam za srpske sportiste i iskreno se radujem uspehu koji Srbija svakodnevno postiže ne samo u sportu već i u svim ostalim oblastima. Nisam ostrašćeni ljubitelj NATO integracija, ali jesam u jednoj svojoj kolumni podržao ulazak Crne Gore u NATO", objasnio je.

Srđan Mrvaljević

Printscreen Vimeo/Dronestudio.me

Srđan Mrvaljević, Foto: Printscreen Vimeo/Dronestudio.me

Kada je u pitanju njegova žena Tamara o čijem izgledu svi bruje, Mrvaljević je rekao da mu jeste bila lepša pre operacija!

"Pre 7 godina počeo sam da izlazim sa sadašnjom suprugom Tamarom. Tamara živi u Nikšiću, ima 26 godina, završila je ekonomsku školu i diplomirala je na Pravnom fakultet u Podgorici. Nije starleta, ne bavi se javnim poslom, nema društvene mreže, voli da rekreativno trenira i igra. Veoma slabo izlazimo noću po klubovima zbog mog načina života i uglavnom gledamo serije, filmove, šetamo...", počeo je, a onda se dotakao njenog dizičkog izgleda.

"Ono što izgleda definitivno najviše zanima javnost su estetske korekcije moje supruge, a pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima, hijaluron u usnama i u jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila lepša pre bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zarad njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i lepote, to mi nisu primarne stvari u vezi, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta u koje sam se uverio u predhodnih 7 godina zabavljanja", stao je u odbranu svoje žene Mrvaljević.

Podsetite se snimka sa njihovog venčanja:

Komentari (1)

Goga

31.10.2018 18:19

Kukuuu katastrofa, au zao mi te brate!!!