TEK JE IZAŠLA IZ PORODILIŠTA O humanom gestu Seke Aleksić će se pričati godinama - evo šta čini za druge majke (VIDEO)

Presrećna porodica

 

Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić
Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić, Foto: Masanori Josida

Pevačica Seka Aleksić porodila se pre tri dana i na svet donela svog drugog sina kome su, po želji njenog supruga Veljka, dali ime Jovan. Pevačica se porodila prirodnim putem, a po rođenju dečak je bio dugačak 53 centimetra i težak 3 kilograma i 780 grama. Sreću zbog rođenja deteta Seka nije mogla da sakrije, te je na svojim društvenim mrežama podelila njegovu prvu fotografiju, a danas srećna porodica ide u svoj dom.

Seka je nešto pre 11 časova u pratnji svog supruga Veljka, koji je nosio kolevku u kojoj je bio maleni Jovan, izašla iz porodilišta, a u rukama je nosila ogroman buket cveća i balone. Ono što je pevačicu krasilo jeste veliki osmeh, koji pokazuje koliko je srećna.

Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić
Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić, Foto: Masanori Josida

- Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promeniti (smeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem. Što se tiče poklona koje sam dobila, znate da sam ja i prvi put poklonila ono što mojoj deci ne treba, daću ženama kojima bude trebalo - rekla je Seka, pa otkrila kako je Jakov reagovao kada je saznao da beba stiže:

Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić
Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić, Foto: Masanori Josida

- Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je "Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata" (smeh). Tako da ćemo videti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku (smeh). Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije.

- Vi znate da sam ja i prvi put kada sam se porodila da sam imala poklona više nego što mi je potrebno, pa sam sve poklonila. Ovog puta ću učiniti isto, ja sam za svoje dete sve obezbedila, a doniraću sve majkama kojima je to neophodno.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi