Severina, Igor Kojić
Printscreen Instagram
Severina, Igor Kojić

Printscreen Instagram

 Foto: Printscreen Instagram

Kako tvrde upućeni, on se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku zvezdu.

Severina Igor Kojić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Igor i Seve već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se usput još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i rešio je da ostane u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku", kaže izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Oct 5, 2020 at 2:56am PDT

Da podsetimo, Severina je na dan Kebinog koncerta 4. decembra imala u Zagrebu ročište sa ocem njenog sina Milanom Popovićem. Iako je krenula u Beograd, nova svađa sa Igorom se desila preko telefona tokom puta, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu.

Njih dvoje se još uvek ne oglašavaju ovim povodom, kao ni Keba koji je nakon sjajnog koncerta u Beogradu otputovao na nastupe u Bugarskoj.

Pročitajte još:

Komentari (1)

sanja

08.10.2020 23:15

mali tatin sin moze samo da sanja da ce ikada vise naci zenu poput severine-ostat ce mu tiha patnja celoga zivota