Nikolina Kovač i Saša Kapor
Rajko Ristić/Alo!
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Rajko Ristić/Alo!

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nikolina i Saša ne vole zajedno da se pojavljaju u javnosti, a pevačica je otkrila i zbog čega je to tako.

- Prosto smo odlučili, iz razloga da ne bi smorili javnost našim zajedničkim pojavljivanjem. Malo je zeznuto baviti se istim poslom, a istovremeno biti partneri - kaže Nikolina, dok njen suprug dodaje:

- Mi smo se već razveli, nego ovako na javne događaje dolazimo zajedno, to je sada moderno - kaže Kapor kroz smeh u emisiji "Glamur". Nikolina priznaje da njen brak nije savršen.

- Ja kažem brak nije savršen i onda oni stave da se razvodim - rekla je Nikolina i demantovale navode da je rešila da stavi tačku na bračnu zajednicu.

- Ni u jednom braku nije sve u najboljem u redu, ali mi težimo ka tome da sve to ide svojim tokom, da budemo zajedno i da uživamo u našoj ljubavi - rekao je Saša. Od kada su postali roditelji malenog Nikolaja nemaju vremena da izlaze. Kako kažu izgubili su volju, a ispunjavaju ih mirne večeri.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Screenshoot Instagram

Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (4)

Su

19.03.2018 20:35

Neverovatno koliko ljudi sami sebi daju na vaznosti. Koga briga, i da li zaista misle da neko primecuje da li se zajedno ili odvojeno pojavljujete!? Non stop pricate o razvodu, sto takodje nikoga ne zanima. Nebitni ste. Dosadni ste. Pravite karijeru, bavite se poslom, snimajte pesme za svoju publiku. Ne davite nas ostale. Ko zeli da vas vidi i cuje ode na youtube.

Ja

20.03.2018 07:46

Po svaku cenu u medije, al nesto se neda...

Mika

20.03.2018 09:49

Mozete li da smislite nesto pametno da bi dospeli u novine? Nebitni ste. Pevaljke.

miki

20.03.2018 12:36

svi pevaci i pevacice koji su zaboravljeni od javnosti da bih bili videni odmah nova vest razvod kako ranije od starih pevaca niko se nije oglasavao da se razvode ovo je sad samo cista reklama i nista vise