Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, Simona je ponovo uspela da šokira javnost kada je u ponedeljak objavila da se porodila i rodila ćerkicu, a niko nije ni znao da je u drugom stanju. Na društvenim je mrežama otkrila i njeno ime.

Simona Mijoković

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- Dobro došla, Zvjezdana. Teško je pronaći sve reči zahvalnosti koje osećam u srcu i napisati ih u jednom statusu. Zato se zahvaljujem Isusu mom.Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti - napisala je Simona na svom Fejsbuku uz fotografiju iz bolnice.

Simona Mijoković je nakon burnog života, danas potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila veri i pustila da je vode Bog i Isus.

Ona se jednom prilikom sama osvrnula na društvenim mrežema na sve kroz što je prošla kroz život.

- Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima sina Džošua i ćerku Ameliju. Ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

 

Pročitajte još: