Amidži šou
Alo.rs
Amidži šou

Alo.rs

Amidži šou, Foto: Alo.rs

Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj autorskoj emisiji "Ami G Show" organizovao pravi vizuelni spektakl, koji se, verujemo, naročito dopao muškom delu publike. Naime, sinoć se u vašem omiljenom noćnom šou programu osam atraktivnih zadrugarki rvalo u čokoladi.

Luna Đogani, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Dorotea Jovanović i Marijana Zonjić borile su se u duelima - morale su da u bazenu sa 100 kilograma čokolade pronađu novčić, usput sprečavajući protivnicu da u tome uspe. Na kraju je iz ove borbe kao pobednica izašla Maja, koja je kao nagradu dobila letovanje u Grčkoj.

Sinoćna emisija "Ami G Show" oborila je rekorde gledanosti - bila je druga najgledanija emisija u danu na svim komercijalnim televizijama, uključujući i Javni servis. Rvanje zadrugarki u čokoladi pratilo je neverovatnih 1.500.00 gledalaca, a udeo u ukupnoj gledanosti bio je čak 24 odsto.

Gledanosti šou programa su svakako doprineli i specijalni gosti - sudija ovog rvačkog spektakla bio i Predrag Popović Pop sa "TDI" radija, dok su u žiriju bili reper i bivši učesnik "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson, reper Mili, pevačica Anđela Vujović Angellina i Stef sa "TDI" radija, koji su se odlično zabavili.

Ipak, definitivno je najzabavnije bilo zadrugarkama, koje su se potrudile da rvanje u čokoladi bude što zanimljivije i atraktivnije, zbog čega su kasnije bile nagrađene i žurkom u "Zadruzi".

Sudeći po ovoj emisiji, sasvim sigurno gledaoce očekuje još mnogo uzbudljivih i zanimljivih gostiju i emisija, zato budite uz "Ami G Show" svakog utorka od 22 časa na TV Pink!