Neverni Sloba: Noć sa Radom zlata vredi!

Alo.rs/Kurir | vip 2017-11-10 16:16:31 2017-11-10 16:16:31

Pevač Sloba Radanović, o čijoj romansi sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga" danima bruji domaća javnost, i pre te veze je bio spreman da se upusti u švaleraciju iako je bio u braku sa još uvek zakonskom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Printscreen

I to sa Radom Manojlović, koja nije htela ništa da ima s njim!

Učesnik "Zadruge", iako oženjen, verovao je da bi pevačica ostavila Harisa Berkovića samo kad bi pristala da se više viđa i druži s njim. Sloba Radanović bio je ludo zaljubljen u Radu Manojlović, i to kad je već bio u braku sa Kijom Kockar, od koje će se razvesti kad izađe iz "Zadruge".

Prema rečima neimenovanog izvora "Kurira", pevač se poverio prijateljima nekoliko nedelja pred odlazak u rijaliti da bi zvezdu "Granda" rado oteo od njenog dečka Harisa.

- Slobi se Rada baš dopada. Sviđala mu se i dok je bio u braku s Kijom. Jurio je da je upozna. On voli devojke kao što je Manojlovićeva. Ona je baš po njegovoj meri. O njoj je uvek sve najlepše govorio. Šokirao sam se kad je priznao da bi s Manojlovićevom bio u vezi jer se takva prilika ne propušta. Ne zato što o njoj priča, već zato što je tada već bio u braku s Kijom i planirao decu - tvrdi sagovornik blizak pevaču iz Zrenjanina.

On kaže da je Sloba baš bio srećan kad je upoznao Manojlovićevu.

- Šest dana je samo pričao o tome. Bio je uzbuđen kao malo dete. Samo je ponavljao da je ona najbolja riba na estradi i da bi dao sve da provede noć s njom. Nije ga zanimalo ni to što je oženjen ni što je ona s Harisom. Štaviše, bio je uveren da bi pevačica pala na njega kad bi se njih dvoje više družili i viđali. Koliko znam, imao je ideju da nastupaju zajedno samo da bi joj bio blizu - kaže on.

Sagovornik ističe da Slobina supruga Kija nije imala pojma da se njemu dopada Manojlovićeva.

- Oduvek je bio slab na žene. Udvarao se koleginicama, ali je bio obazriv jer nije želeo da neko to primeti, pa prenese Kiji. Kad se desila afera s Lunom Đogani, njegova žena je sve saznala, pa i za Radu, kojoj nije padalo na pamet da ima išta s kolegom - završava sagovornik.

Kija, a i Rada Manojlović se nisu oglašavale ovim povodom, dok je njen dečko Haris Berković bio nedostupan za komentar.

Expand player
Pogledajte više