NE DRUŽIMO SE OTKAKO SE OŽENIO PRIJOVIĆKOM! Zorannah otkrila zašto je njen odnos sa Filipom Živojinovićem ZAHLADNEO!
alo.rs
Filip i Zorannah
Filip i Zorannah, Foto: instagram / zorannah

Zorana Jovanović mnogo prisniji odnos trenutno ima sa Stefanom Živojinovićem, nego sa Filipom, otkako se oženio Aleksandrom Prijović. Uprkos raznim gradskim pričama, nikakav problem nije nastao, već kako modna blogerka objašnjava - takav je život.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

S druge strane, sumnja da će Stefan stati na ludi kamen pre nje.

"O privatnom životu ništa ne želim da komentarišem", rekla je ona, pa dodala: "Generalno sam srećna. Da li je reč o ljubavi ili ne, ja sam srećna žena", te zaključila ovu priču.

S druge strane, pre nekoliko meseci zapanjila je priznanjem da joj višečasovne vožnje taksijem ka modnim revijama predstavljaju ogroman stres.

"Mene konstatno svi pogrešno shvataju. U sedam dana je teško promeniti četiri kontinenta. I kada promeniš jedan, nisi sav svoj. Dešava se da odem iz Beograda za Los Anđeles, a onda iz Los Anđelesa za Meksiko, pa za Evropu. To nije lako", kaže Zorannah.

Komentari (2)

Lule

26.11.2018 09:33

Posto je sada Filip definitivno odleprsao u bracne vode, prebacuje se na drugog slobodnog muskarca iz porodice Zivojinovic, ako Stefan odleprsa u bracne vode a to ne bude ona ima li sanse kod BUCKA, on bas nema nekog izbora.

nedjo

26.11.2018 10:31

znači odnosili su se ahhhhhh