TRAUMU KOJU NEĆE NIKADA ZABORAVITI Nataša Bekvalac iznela detalje o icidentu koji se nedavno dogodio: Dok se tuširala upao joj nepoznati muškarac!

Zbog toga što je poznata, pevačica se plaši za svoje ćerke.

Nataša Bekvalac
 Foto: Alo.rs

Popularna pevačica Nataša Bekvalac doživela je pravu neprijatnost kada je, 3. maja, nepoznati muškarac upao na njeno imanje u Čeneju, gde pevačica živi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.

U trenutku kada je muškarac na Natino imanje upao sa cvećem i poklonima, pevačica se tuširala. Ona je incident prijavila policiji, a otkrila je da li će se zbog upada iseliti iz svog porodičnog doma.

Nataša Bekvalac
 Foto: Alo!

- Tuširala sam se i prvo na šta sam naišla bio je nepoznat čovek s cvećem. Ja verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš. Ja sam neko ko nema zaštitu. Nisam se iselila i neću da se selim iz svoje kuće zbog takvih situacija - rekla je Nataša.

- Verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš - rekla je pevačica o upadu u njen porodični dom.

Bekvalčeva je istakla da zbog karijere, brizi o svojim ćerkama i situacija kroz koje je poslednjih godina prošla, nema vremena za ljubav.

- Ja stvarno, mnogo toga nosim na leđima. Imam bebu, Hanu u pubertetu, karijeru, ja sam samohrani roditelj, imam brdo problema i stvarno ne znam gde bih udenula tako nešto. Nemam živaca i tanka sam sa živcima za ljubav - istakla je pevačica.

Nataša Bekvalac
 Foto: Printscreen/YouTube

Podsećamo, kada joj je nepoznati muškarac upao u porodični dom, pevačica se uplašila se i suprotstavila mu se, zahtevajući od njega da odmah napusti njenu kuću. Muškarac je to ubrzo i učinio, a pevačica je slučaj odmah prijavila policiji.

Inače, Nataša se redovno iz Čeneja oglašavala na društvenim mrežama, gde je i u nekoliko navrata pokazala kako izgleda njeno imanje, koje je nedavno prikazano i u emisiji "Paparazzo lov".

Nataša Bekvalac
Foto: Printscreen/YouTube

Kako izgleda Natašin salaš u Čeneju pogledajte u nastavku teksta:

Nataša Bekvalac
 Foto: Printscreen/YouTube

 

Nataša Bekvalac
Foto: Printscreen/YouTube

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi