ZNATE GA KAO DRVOSEČU IZ POPULARNOG SPOTA Napustio je Srbiju i potpuno se transformisao, ni Ceca ga nije prepoznala 20 godina kasnije (FOTO)

Danas živi i radi u Australiji

Ceca i Đorđe
Ceca i Đorđe, Foto: Youtube/Printscreen

Mnoge generacije pamte spot za Cecinu pesmu "Idi dok si mlad" i seksi drvoseču koji je osvojio sva ženska srca. Spot je snimljen 1995. godine a maneken Đorđe Duvnjak tada je imao svega 23 godine.

Đorđe Duvnjak
Đorđe Duvnjak, Foto: Youtube/Printscreen

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao.

Đorđe Duvnjak
Đorđe Duvnjak, Foto: Youtube/Printscreen

Ovako je Ceca ispričala kako je izgledao susret sa Đorđem.

- Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala "Idi dok si mlad" učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji, rekla je tada Ceca.

Pogledajte OVDE koji čuveni hit su otpevali Brena i Balašević u emisiji koju smo svi voleli

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi